ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Συνέχεια στις ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Των 
Νικηφόρου Δαδάνη, 
Χρήστου Μουζακίτη, 
Δημήτρη Πανάγου, 
Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου

Σε μια περίοδο κρίσιμη, τόσο για τη χώρα όσο και για τον τόπο μας, με την ανεργία -ιδιαίτερα των νέων- να βρίσκεται σε δυσθεώρητα ύψη, την ώρα που ο κοινωνικός αποκλεισμός έχει εξαθλιώσει τους συμπολίτες μας, δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό και αναλγησία. Λίγες εβδομάδες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, καλούμαστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης να αναλογιστούμε πως οι σημερινές μας πράξεις θα είναι αυτές που θα επηρεάσουν καθοριστικά το μέλλον των παιδιών μας και το αύριο αυτού του τόπου.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Αναστάσης Ατζάμπος: Μου έδειξε πλάνο ο κ. Σάββας


Συνέντευξη στην ιστοσελίδα «This is Just Life» παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νέων Φυλής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Αναστάσης Ατζάμπος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παρουσιάστηκε και επίσημα από τον επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης και υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής Σάββα Σάββα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο 22άχρονος Αναστάσης, ο οποίος κάνει τα πρώτα του σοβαρά βήματα στον χώρο της δημοσιογραφίας και του πολιτικού ρεπορτάζ όντας μέλος της συντακτικής ομάδας του «politicalnews.gr», μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίστηκε από τον Σάββα, τονίζοντας πως «…διάφερε από τον αντίστοιχο των άλλων παρατάξεων», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο μείζονος σημασίας ζήτημα της ανάδειξης των νέων ανθρώπων του τόπου, αρχικά μέσω της σύστασης του παραγκωνισμένου τοπικού Συμβουλίου των Νέων, μετά το πέρας των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

Τι απέγινε το πρόγραμμα αθλοπαιδιών κύριοι;



Του Νικόλαου Πολ. Λιόση

Ερωτάται ο Πρόεδρος της ΔΕΠ (Δημοτική Επιτροπή Παιδείας) του Δήμου Φυλής Δ. Μπουραΐμης, οι εκπρόσωποι των γονέων στην ΔΕΠ, οι Ενώσεις Γονέων Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου, αλλά και οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας: Γνώριζαν το πρόγραμμα Αθλοπαιδιών, ή… δεν είχαν ενημερωθεί; Κι αν το γνώριζαν, τι έκαναν για την υλοποίησή του στον Δήμο Φυλής; Η σχολική χρονιά τελειώνει και τίποτα από αυτά που προβλέπει η εγκύκλιος του Υπουργείου δεν έχει υλοποιηθεί!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας