ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Έκαναν την αρχή οι νέοι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Οι κρίσιμες για τον Δήμο και τις ζωές μας αυτοδιοικητικές εκλογές πλησιάζουν. Η αντίστροφη μέτρηση για την επόμενη ημέρα του Δήμου Φυλής έχει ξεκινήσει και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», πιστή στο δόγμα των διαφανών διαδικασιών και της δημόσιας κρίσης και κριτικής, προχωρά στην ανακοίνωση των ονομάτων που στελεχώνουν τον συνδυασμό, ξεκινώντας από τους ανθρώπους που αποτελούν το αύριο του τόπου.

Οι υποψηφιότητες της πολιτικής μηχανικού Φωτεινής Κόκκινου, του δημοσιογράφου Αναστάσιου Ατζάμπου και του επίσης δημοσιογράφου Παναγιώτη Παπανικολάου, ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης Σάββα Σάββα, σε μια εκδήλωση που διεξήχθη στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», μέσα σε όμορφο κλίμα αισιοδοξίας και πίστης για ένα καλύτερο αύριο.

Ο κ. Σάββας στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολική σημασία που έχει η ανακοίνωση αρχικά των νέων ανθρώπων του συνδυασμού νίκης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ενώ επεσήμανε ξανά την αναγκαιότητα απομάκρυνσης της νυν δημοτικής αρχής, η πορεία της οποίας χαρακτηρίζεται από το σύνολο των Δημοτών ως άκρως αποτυχημένη.

Η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων από τον Σάββα Σάββα
















Η ομιλία της Φωτεινής Κόκκινου
















Η ομιλία του Αναστάση Ατζάμπου
















Η ομιλία του Παναγιώτη Παπανικολάου


















ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας