ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Υπηρεσιακά Οχήματα - Μια ακόμα πληγή για τον Δήμο Φυλής!


Της Φωτεινής Κόκκινου

Δήμος Άνω Λιοσίων ακόμα. Μια τετραετία πριν γίνουμε ο νέος καλλικρατικός "Δήμος Φυλής". Παραλαμβάνονται καινούρια αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιακών αναγκών του Δήμου και της Δημοτικής Αστυνομίας. Δυστυχώς μόνο καινούρια επιβατικά αυτοκίνητα και τζιπ, χωρίς να υπολογιστούν οι ανάγκες του τεχνικού τμήματος του Δήμου (αποκατάσταση δρόμων, φθορές σε σχολικές μονάδες κ.α). Χωρίς σχέδιο παραλαμβάνουμε λοιπόν σαν Δήμος Άνω Λιοσίων αυτά τα οχήματα.

Τον Ιανουάριο του ’10 με την  ΚΥΑ 129/2534/20.01.2010 (ΦΕΚ 108/04.02.2010 τεύχος Β) οι υπουργοί ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ προχωρούν στον καθορισμό χρήσης και ανώτατου ορίου κυβισμού Κρατικών Αυτοκινήτων ως ακολούθως - 1400 cc, εκπομπής CO2 μέχρι 150 gr/km, κατανάλωση βενζίνης μέχρι 6,5 lt ανά 100 km και κόστους έως 18.000 ευρώ για τα αυτοκίνητα που εξυπηρετούν Δημάρχους σε πόλεις με πληθυσμό πάνω από 10.000 κατοίκους.

Δημότες μετανάστες


Της Νατάσας Γκουτζικίδου

Πρόσφατα ερωτήθηκα ποια κρίνω ως τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο καλλικρατικός δήμος Φυλής. Τα δύο πρώτα- και όχι άδικα- που έρχονται στο μυαλό σχεδόν αυτόματα είναι ο ΧΥΤΑ και η παραβατικότητα. Δεν είναι όμως μόνο αυτά που καλείται να αντιμετωπίσει μία διοίκηση.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι και το γεγονός ότι οι κάτοικοι περνούν ολοένα και λιγότερο χρόνο στην πόλη τους. Οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε κάπου μακριά, πράγμα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι στην περιοχή μας εδρεύει σχετικά μικρός αριθμός επιχειρήσεων.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας


Του Νίκου Βασσάλου

Τα τελευταία χρόνια ο Καλλικρατικός Δήμος Φυλής, έχει υποστεί ουκ ολίγα δεινά. Από την εναπόθεση σκουπιδιών από όλη την Αττική και όχι μόνο, από προεκλογικές δεσμεύσεις για έργα που έμεινα δεσμεύσεις, από την κακοδιαχείριση του πακτωλού των χρημάτων που έρχονται ως αντισταθμιστικά οφέλη και στην πορεία εξαφανίζονται ως δια μαγείας, μέχρι και την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που μαστίζει την περιοχή μας.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ήσουν και θα είσαι άφαντος



Άρθρο του Σωτήρη Τσίγκου

«Κύριε» Μπουραΐμη, είστε βιαστής ψυχών και συνειδήσεων. Για άλλη μια φορά επιχειρείτε να εξαγοράσετε την ψήφο των συνδημοτών μας παραμονές εκλογών, καλώντας τους -όπως πάντα- επιλεκτικά με σκοπό να τους κάνετε δίμηνες συμβάσεις, παίζοντας με τον πόνο της φτώχειας και της ανεργίας, έχοντας μοναδικό σκοπό την επανεκλογή σας.

Δεν έχετε μάλλον αντιληφθεί, ότι ο δημότης δεν είναι όμηρος κανενός. Άνεργος είναι, σε μια περίοδο κρίσης που μαστίζει όλη την Ελλάδα. Όσο και να θέλω να πιστέψω ότι έχετε αγαθές προθέσεις, δεν μου το επιτρέπει η συνείδησή μου, όταν πριν από λίγους μήνες σας είδαμε να μην αντιδράτε καθόλου στην απόλυση των σχολικών φυλάκων και των δημοτικών αστυνομικών.

Τώρα, μας έρχεστε σαν τον Γιάννη Αγιάννη, να δώσετε χείρα βοηθείας στους φτωχούς και τους ανέργους, που αν δεν κάνω λάθος, δεν σας είχαν δει καθόλου τα τελευταία 3,5 χρόνια.

Ήσασταν άφαντος. Άφαντος, μια λέξη που καθόλου τυχαία δεν είναι στο Δήμο Φυλής, γιατί αυτή χρησιμοποιούν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας για τον Δήμαρχο, τον οποίο βλέπουν μόνο… παραμονές των εκλογών.

Τσίγκος Σωτήρης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Φυλής
Με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Υποψηφίου Δημάρχου ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πέντε νέα ονόματα υποψηφίων για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κ. Σάββας Σάββας, ανακοινώνουν τα ονόματα πέντε νέων υποψηφιοτήτων εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου. Ο λόγος για τους:






Αφήνουμε το τίποτα, διαλέγουμε την προοπτική και την προσπάθεια


Άρθρο του Χρήστου Λιόση

Σήμερα αυτός ο τόπος που ονομάζεται Φυλή (ΧΑΣΙΑ),που βρίσκεται μόλις 16 χλμ. από την Ομόνοια και είναι ένα φυσικό στολίδι μέσα στο χάος του λεκανοπεδίου, έχει την ατυχία να διοικείται από άτομα ανάξια που κατ εξακολούθηση εξαπάτησαν με ψεύτικες υποσχέσεις το λαό της Φυλής και καπηλεύτηκαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε, έτσι όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα οι μέρες και τα έργα τους ως διοίκηση του τόπου να αποδεικνύουν περίτρανα ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων και ότι δεν μας αξίζουν.

Τέλος στα ψέματα

Άρθρο του Αναστάση Ατζάμπου

Έχουν απομείνει σχεδόν τέσσερις εβδομάδες πριν τις εκλογές και εμείς καλούμαστε να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σ΄ αυτόν τον άνθρωπο που είναι ικανός να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον του τόπου μας και την ποιότητα της ζωής μας. Η συμπεριφορά της απερχόμενης τοπικής διοίκησης τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολλούς από εμάς να έχουμε μια διάθεση άρνησης ψήφου και αδιαφορίας για τα κοινωνικά δρώμενα. Η κοροϊδία, τα ψέματα, οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και η συνεχής υποβάθμιση, είναι οι λόγοι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο δήμος μας.

Πόσοι από εμάς αισθανθήκαμε ότι υπάρχει... δήμαρχος τα τέσσερα τελευταία χρόνια ; Πόσοι είδαμε τις προσδοκίες μας να διαψεύδονται και αγνοηθήκαμε προκλητικά από την δημοτική αρχή που στηρίξαμε; Πιστεύετε ότι μπορούμε να στηριχθούμε σε έναν δήμαρχο που είναι καλός μόνο στα ταξίματα και στην εξαγορά ψήφων ; Επιτέλους πόσα χρόνια χρειάζεται ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει βρεθεί στην κορυφή της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, για να βρει λύσεις στα προβλήματα του τόπου του;

Ευχές από Γιάννη Ζαρογιαννόπουλο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας