ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Συνέχεια στις ανακοινώσεις για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»




Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κι ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Σάββας, ανακοινώνουν τα ονόματα πέντε νέων υποψηφιοτήτων εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Αναλυτικά:








Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Τι θα γίνει με την εικόνα;



Του Σωτήρη Τσίγκου

Τελικά θα έρθει η εικόνα ή δεν θα έρθει; Τελικά τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; Ο κ. Αθηναγόρας στα εγκαίνια της εκκλησίας της Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Χασιά, μας τόνισε τον περασμένο Οκτώβρη, με έντονο τρόπο πως το αφεντικό είναι αυτός και κανείς άλλος.

Τώρα ακούμε με έκπληξη δήλωση δική του στη «Δυτική Όχθη» ότι το ηγουμενοσυμβούλιο δεν δέχεται να έλθει η εικόνα διότι εκφράζονται φόβοι εχθροπραξιών, γεγονός που έχει φοβίσει τις καλόγριες και ο Αθηναγόρας προσπαθεί να δώσει τη δική του χρυσή τομή. Η χρυσή τομή κ. Αθηναγόρα, είναι να συνεχιστεί το έθιμο όπως έχει όλα αυτά τα χρόνια με λιτάνευση μέσα από τη Μονή και όχι με αντίγραφα έξω από αυτή. Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε πως όταν η εικόνα ήλθε στην εκκλησία πριν από λίγους μήνες, δεν υπήρξε κανένα έκτροπο, με τον κόσμο να προσκυνά και να προσεύχεται στη χάρη της Παναγιάς.

Σεβασμιότατε, με τη βοήθειά τη δική σας και της δημοτικής αρχής του Δήμου Φυλής (που τόσο απέχει από το πρόβλημα τα 3,5 χρόνια που ασκεί διοίκηση, παραμένοντας θεατής στις εξελίξεις) όλα γίνονται. Αρκεί να το θέλετε.

Ψίχουλα... εργασίας



Της Φωτεινής Κόκκινου

Με δανεικά  δεν μπορεί να ζει κανείς! Η εργασία είναι το σημαντικότερο για τη ζωή ενός ανθρώπου από άποψη διαβίωσης αλλά  και από άποψη ψυχολογίας. Κάθε άνθρωπος δικαιούται να  δουλεύει, να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες του, να ονειρεύεται το κάτι παραπάνω  και να αισθάνεται χρήσιμος.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, θα έπρεπε να  είναι κάθε κυβέρνηση, κάθε δήμος και κάθε δημόσιος φορέας με αντικείμενο την επαγγελματική κατάρτιση και την δια βίου μάθηση. Στον  Δήμο Φυλής, η εργασία, ειδικά στις περιόδους των εκλογών αποτελεί δόλωμα για ψήφους

Αν με ψηφίσεις θα σε βάλω σε δουλειά ή βάλε με σε  δουλειά για να σε ψηφίσω. Ξεχνάνε όλοι όμως, πως η αξιοπρέπεια  και οι ανάγκες μας, δεν κρατάνε δύο μήνες όπως οι δίμηνες συμβάσεις του σημερινού Δήμου Φυλής. Η λύση της προηγούμενης και της σημερινής  διοίκησης είναι τοποθέτηση σε κάποια θέση ανύπαρκτη για 2 μήνες με τις απολαβές, έξι μήνες μετά και αν...

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ;



Άρθρο του Αναστάση Ατζάμπου

Ζούμε σε μια εποχή που δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει πλήξει μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, ανθρώπων που δεν έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν ούτε στα αναγκαία για την αξιοπρεπή διαβίωση τους. Ζούμε σε μια πόλη που δυστυχώς τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι στην καθημερινότητα μας, ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε, οι αρρώστιες που μας ταλαιπωρούν, είναι συνέπεια της Χωματερής, μιας κληρονομιάς, που άλλοι επέλεξαν να μας την χαρίσουν, απλόχερα.

Ζούμε σε ένα τόπο που δυστυχώς εδώ και χρόνια οι περιθωριακές ομάδες και η παραβατικότητα, μας έχει κάνει να νιώθουμε απροστάτευτοι και ανασφαλείς, κάθε μέρα και περισσότερο μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Ζούμε σε ένα δήμο που δυστυχώς ο δημοτικός φωτισμός, το οδικό δίκτυο, τα ερειπωμένα κτίρια, οι αθλητικές εγκαταστάσεις και οτιδήποτε άλλο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών του, είναι θέματα που οι εκάστοτε δημοτικοί άρχοντες τα θυμούνται μόνο σε προεκλογικές περιόδους και γεμίζουν τις ομιλίες τους με αυτά τα μπαλώματα απλά και μόνο για να αποσπάσουν τη ψήφο των πολιτών.

Σε αισιόδοξο κλίμα η συνάντηση των υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου η πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββας Σάββας είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης, απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό εν όψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Σάββας αρχικά έκανε μια σύντομη αναδρομή στη «γεμάτη» αντιπολιτευτική πορεία της παράταξης, η οποία εδώ και τρία χρόνια εντοπίζει, καταγράφει και αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου, ζητώντας από τους υποψήφιους συμβούλους να επιδείξουν ανάλογη διάθεση και εργατικότητα και μετά το πέρας των εκλογών, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ενημέρωση για θέματα παιδείας του Δήμου Φυλής


                 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας, σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Απριλίου και ώρα 19.00 στα γραφεία της παράταξης στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, στη συζήτηση-ενημέρωση με θέμα τα προβλήματα γύρω από την Παιδεία στον Δήμο Φυλής.

Πρόθεσή μας είναι να αφουγκραστούμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Φυλής και με την πολύτιμη βοήθειά σας και τις εναλλακτικές σας λύσεις, να δημιουργήσουμε από κοινού έναν πιο ευέλικτο προγραμματισμό με στόχο την αναβάθμιση του μαθησιακού επιπέδου ζωής των παιδιών μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής 
Σάββας Σάββας

Κέφι και χορός στα εγκαίνια του συλλόγου Ένωσης και Αλληλεγγύης Φυλής (photos & videos)


Με τρόπο… πανηγυρικό έλαβαν χώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου τα εγκαίνια του συλλόγου Ένωσης και Αλληλεγγύης στα Άνω Λιόσια. Η πρόεδρος κα Ελένη Ταξίδη-Καλτουρουμίδου αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του συλλόγου, ο οποίος πλέον επεκτείνει τη δράση του και στον Δήμο Φυλής, ενώ το λόγο στη συνέχεια έλαβε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» κ. Σάββας Σάββας, ο οποίος παραχώρησε έναν δικό του χώρο, προκειμένου το παράρτημα των Άνω Λιοσίων να γίνει πραγματικότητα.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πέντε νέες υποψηφιότητες της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Με τις υποψηφιότητες ακόμα πέντε ενεργών συμπολιτών μας συνεχίζεται η διαδικασία ανακοίνωσης των ονομάτων που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο λόγος για τους:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας