ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πέντε νέα ονόματα υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»




Με τα ονόματα ακόμα πέντε υποψηφίων συνεχίζονται οι ανακοινώσεις της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο λόγος για πέντε δυναμικές, δραστήριες και κοινωνικά ευαισθητοποιημένες γυναίκες, που ενισχύουν το ψηφοδέλτιο νίκης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και του υποψηφίου Δημάρχου Φυλής κ. Σάββα Σάββα. Πρόκειται για τις:







Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κατάνυξη στην περιφορά της εικόνας στην Ευαγγελίστρια


Ημέρα εθνικής επετείου η 25η Μαρτίου, αλλά και ημέρα μεγάλης θρησκευτικής εορτής. Ο ευαγγελισμός της Θεοτόκου εορτάστηκε πανηγυρικώς στον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας στη Δροσούπολη στα Άνω Λιόσια, όπου αρκετός κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης, συμμετέχοντας στην περιφορά της εικόνας, πέριξ της εκκλησίας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήταν παρούσα με πλήθος μελών της να μετέχουν στην διαδικασία, στο τέλος της οποίας ο Πάτερ Κωνσταντίνος αναφέρθηκε στη δωρεά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Σάββα Σάββα που με δικά του έξοδα δημιούργησε τη ράμπα μέσω της οποίας μπορούν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες (και μη) να εισέρχονται με ευκολία στον ιερό ναό.

"Ημέρα μνήμης και περισυλλογής"


Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» και στους φετινούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσε σύσσωμη το «παρών», με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής κ. Σάββα Σάββα να καταθέτει στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων.

«Η 25η Μαρτίου είναι ημέρα μνήμης και παράλληλα περισυλλογής. Ως έθνος οφείλουμε να αναλογιστούμε την ιστορική ευθύνη που έχουμε τη δεδομένη, δύσκολη, στιγμή για όλους μας. Πρέπει να φανούμε, σε όλα τα επίπεδα, αντάξιοι των προγόνων μας και να καταφέρουμε να βγούμε αλώβητοι από την κρίση που δεν είναι μόνο οικονομική, αλλά, κυρίως, είναι κρίση αρχών και αξιών…».

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εγκαίνια για τον σύλλογο "Ένωσης και Αλληλεγγύης Δήμου Φυλής"




Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

6987871696 – 2102480817

Διεύθυνση: Σωτήρη Πέτρουλα 38

Πλατεία Ηρώων

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του συλλόγου μας, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 6:00μ.μ. να γιορτάσουμε ενωμένοι όλοι μαζί, το ξεκίνημα του συλλόγου μας στον Δήμο Φυλής, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Θα ακολουθήσει χορευτική παρουσίαση. Είναι σημαντική η παρουσία σας. Σας ευχαριστούμε θερμά…

                ΤΟ Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                      Η Γραμματέας
Καλτουρουμίδη Ταξίδη                   Ελένη Κουσίδου Δέσποινα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Σαββατιάτικοι... ανεμομπελάδες!



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του βιβλίου της Κάκιας Ξύδη «Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες» στον χώρο εκδηλώσεων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ». Τη διαδικασία προλόγισε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Φωτεινή Κόκκινου, ενώ η επίσης υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου μίλησε για το βιβλίο και συνολικά το έργο της φίλης και συναδέλφου Κάκιας Ξύδη, όπως και η -επίσης συγγραφέας- Βιολέττα Κουμπή.

Την παράσταση πάντως έκλεψε η μικρή Ιωάννα Ταγκάλη που με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έκανε τους πάντες να γελάσουν με την ψυχή τους, σε μια βραδιά που περιλάμβανε μεταξύ άλλων άφθονο παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους, στους οποίους εξάλλου απευθυνόταν και το εξαιρετικό βιβλίο της Κάκιας Ξύδη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας