ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Καταιγιστικός ο Σ. Σάββας - «Ξεχάστε ότι για τις καθυστερήσεις φταίμε εμείς…»



Μπορεί να πλησιάζουμε προς τις εκλογές και πολλοί να περίμεναν μια αλλαγή συμπεριφοράς από πλευράς διοίκησης, όμως οι άνθρωποι που μας έχουν φτάσει στο σημερινό μας χάλι, δείχνουν αμετανόητοι. Δεν είναι μόνο τα ασύστολα ψεύδη, αποτέλεσμα της ανευθυνότητας και της αδυναμίας ανάληψης ευθυνών, αλλά και οι πολλές ανακρίβειες που επιβεβαιώνουν σε όλους μας το λάθος που έγινε το 2010, το οποίο όμως δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Η διοίκηση του Δήμου Φυλής και συγκεκριμένα ο Δήμαρχος διασπείρουν φήμες πως για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές των εργαζομένων ευθύνεται η αντιπολίτευση!

Ορίστε;

Ευθύνεται η αντιπολίτευση που η δημοτική αρχή δεν κατάφερε ποτέ να απαγκιστρώσει τη μισθοδοσία από τα αντισταθμιστικά;

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πέντε νέες υποψηφιότητες για την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων του ψηφοδελτίου νίκης της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας, παρουσιάζει πέντε νέα ονόματα υποψηφίων. Τα ονόματα πέντε νέων, αυτοδημιούργητων, ευαισθητοποιημένων και δραστήριων πολιτών, έτοιμων να εργαστούν για την αλλαγή σχεδιασμού, αλλά και νοοτροπίας στον Δήμο μας.

 Ο λόγος για τους:

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

«Ανοίξτε κανάλια στον βάλτο του παλαιοκομματισμού»



Άρθρο του Βαγγέλη Βάθη

Φίλες και φίλοι,

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κληθούμε στις κάλπες για να αναδείξουμε τη νέα διοίκηση του Δήμου Φυλής. Αρκετοί από εμάς, βρίσκονται στο δίλλημα ποιον να ψηφίσουν. Ακούς διάφορες απόψεις, μεταξύ αυτών και τη φράση «όλοι ίδιοι είναι».

Φίλοι μου, φυσικά και είναι ίδιοι αυτοί που άσκησαν και ασκούν διοίκηση χωρίς να έχουν επιλύσει βασικά προβλήματα του τόπου, όπως είναι η εγκληματικότητα και  η Χωματερή. Αν σταθούμε και αναλύσουμε τις παρατάξεις αυτές που είχαν και έχουν την ευθύνη της διοικήσεως, θα δούμε ότι αποτελούνται από μπλε και πράσινους κόκκους, όπως έλεγε και μια παλιά διαφήμιση. Είναι αυτοί και οι δορυφόροι τους, σε εθνικό και τοπικό επίπεδο, που ευθύνονται για την κατάντια της χώρας μας. Αυτοί που πριν τις εκλογές σου υπόσχονται τα πάντα και μετά εφαρμόζουν το ζενικό πρόσταγμα του «μη πράττειν».

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Παρουσιάστηκε η προτομή του Ρήγα Φεραίου


Μπορεί να χρειάστηκαν περίπου… δέκα χρόνια για να παρθεί τελικά η απόφαση να παρουσιαστεί και επίσημα η προτομή του Ρήγα Φεραίου, ωστόσο εν όψει… εκλογών η διοίκηση πήρε τη μεγάλη απόφαση και παραχώρησε το 2ο Λυκείο των Άνω Λιοσίων στο σύλλογο Θεσσαλών Δήμου Φυλής, για να τελεστεί χθες Κυριακή 15 Μαρτίου η -ιδιαιτέρως σημαντική τόσο για τον σύλλογο, όσο και για συνολικά το ελληνικό πνεύμα και ιδεώδες- τελετή.

Ο πρόεδρος Κώστας Νταρζάνος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου των Θεσσαλών, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση της βραδιάς, στην οποία συνεισέφερε και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», μέσω της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Φωτεινής Κόκκινου, η οποία πρόσφερε το μεγαλύτερο μέρος των εδεσμάτων.

Άθληση για όλους


Της Φωτεινής Κόκκινου

Τα σωματικά οφέλη που έχουν να αποκομίσουν οι άνθρωποι από τον αθλητισμό είναι αμέτρητα: Μυϊκή δύναμη, σωστή ανάπτυξη οστών, βελτίωση καρδιαγγειακού συστήματος, μείωση κινδύνων ασθενειών, ανάπτυξη φυσικών σωματικών ικανοτήτων, όπως είναι η αντοχή, η δύναμη, η ταχύτητα, η ευκινησία, πρόληψη και καταπολέμηση της παχυσαρκίας. Πολλά και σημαντικά είναι και τα συναισθηματικά οφέλη της άσκησης και οι θετικές επιδράσεις στο χαρακτήρα των ανθρώπων:

Ώρα ευθύνης, ώρα συμμετοχής για όλους μας!

Του Νικηφόρου Δαδάνη

H σημερινή μέρα, ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα αλλά και όλων όσων με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα, η πρόσκληση -πρόκληση για συστράτευση με την παράταξη "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και τον επικεφαλή της κ. Σάββα Σάββα. Εναν άνθρωπο αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας. Έναν άνθρωπο με πυγμή και αποφασιστικότητα, με όραμα και ιδέες γι αυτόν τον πολύπαθο Δήμο.

Δηλώνω με αφορμή αυτή την τιμητική πρόσκληση -πρόκληση, προς κάθε κατεύθυνση την αμέριστη στήριξη και συστράτευση μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής κ. Σάββα Σάββα γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις και το ίδιο όραμα για έναν αναβαθμισμένο ποιοτικά Δήμο. Με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία για κάθε συμπολίτη μας.

Παρουσίαση του βιβλίου "Ανεμομπελάδες στις Κυκλάδες"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας