ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ο «επιθανάτιος ρόγχος» μιας απελθούσας διοίκησης


«Στο τέλος νικά πάντα η αλήθεια. Δυστυχώς είμαστε ακόμα στην αρχή…» είχε πει κάποτε ο Σλοβένος θεατρικός συγγραφέας Ζάρκο Πέταν. Μια φράση με νόημα διαχρονικό και ταυτόχρονα επίκαιρο, ειδικά τώρα, σε μια εποχή που φαίνεται πως, πολλές φορές, η επίκληση στην αλήθεια έρχεται για να καλύψει την ανομία, το ψέμα, την αμαρτία.

Οδεύοντας προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου τακτικής λασπολογίας και ψεύδους. Την ώρα που οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής παραμένουν απλήρωτοι, οι διοικούντες διατυμπανίζουν πως για αυτές τις καθυστερήσεις δεν ευθύνονται οι ίδιοι. Φταίνε άλλοι!

Κι αν αυτή η μετακύλιση ευθυνών έχει γίνει δεύτερη φύση της δημοτικής αρχής, φαίνεται πως πλέον αντιμετωπίζουμε και την τακτική της συκοφαντίας. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε κατηγορούμενη από τους πραγματικά ένοχους, οι οποίοι συνεχίζουν και ρίχνουν τα βάρη αλλού για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ποιος θέλει τη χωματερή στο Δήμο Φυλής;

Του Χρήστου Μουζακίτη
 
Επειδή εκλογές πλησιάζουν και ήρθε η ώρα όλοι να καταθέσουν τις προτάσεις τους στα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν αυτόν τον ταλαιπωρημένο τόπο, τώρα θα πρέπει να γίνει πιο καθαρή από ποτέ όχι μόνο η θέση του καθενός, αλλά και η στάση που κράτησε όλον αυτόν τον καιρό που πέρασε. Διότι πλέον, ζούμε στο αποκορύφωμα του παραλογισμού. Να υπομένουμε τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς να προσπαθούν να μας πείσουν πώς θα διαχειριστούν σωστά το πρόβλημα που εν τέλει οι ίδιοι δημιούργησαν.
 
Αποκορύφωμα των πλείστων προβλημάτων του δήμου μας, δεν είναι άλλο από αυτό της χωματερής. Της χωματερής που όπως αποδείχθηκε δεν είναι μόνο των Άνω Λιοσίων, της Φυλής, της Αθήνας αλλά ολόκληρης της Ελλάδας. 

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

«Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης»



Άρθρο του Νικόλαου Πολ. Λιόση

Πέρασαν ήδη 3 ½ χρόνια από τότε ! Από τότε που γεννήθηκε Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στο Δήμο Φυλής!

Άνθρωποι με ανεξάρτητη σκέψη και δίψα για αντίσταση κόντρα στους εκπροσώπους των μνημονιακών κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στον Δήμο μας ,ενωθήκαμε για να παλέψουμε να αλλάξουμε όλα όσα μας πληγώνουν και μας αγανακτούν.......

Με μπροστάρη τον Άξιο επικεφαλής της Παράταξης ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ που μας ενέπνευσε
και εξακολουθεί να μας δίνει ελπίδα, γίναμε μια δυνατή ομάδα και παλέψαμε κόντρα στην κακοδιαχείριση της σημερινής Διοίκησης του Δήμου, σε συμφέροντα, σε κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις!

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ Τ5 "ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ"



Άρθρο του Νικηφόρου Δαδάνη

ΕΔΩ  ΚΑΙ  ΕΝΑΜΙΣΗ  ΧΡΟΝΟ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ  ΚΑΙ  ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ   ΜΕ  ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΑ  ΕΓΓΡΑΦΑ, ΑΙΤΗΣΕΙΣ , ΟΧΛΗΣΕΙΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ  ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ  ΜΕ  ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ  ΦΟΡΕΙΣ  ΝΑ  ΕΡΘΕΙ  Η ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ  ΓΡΑΜΜΗ  Β12 ,  ΚΑΤΑ 3  ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΣΤΑΣΕΙΣ   ΣΤΟ  ΠΑΝΟΡΑΜΑ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ  ΤΟΥ  ΟΙΚΙΣΜΟΥ  ΜΑΣ .

ΝΑ  ΦΤΑΝΟΥΝ  ΣΤΑ  ΣΠΙΤΙΑ  ΤΟΥΣ  ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ  ΤΟ  ΚΡΥΟ, ΤΙΣ  ΒΡΟΧΕΣ, ΤΙΣ  ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ  ΤΩΝ  ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ, ΤΗΝ ΑΦΟΡΗΤΗ  ΖΕΣΤΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Διευκρινήσεις από Πέτρο Βιρβίλη

Άρθρο του Πέτρου Βιρβίλη

Αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ σας ευχαριστώ αρχικά που με διαβάζετε, πραγματικά με τιμάτε. Για να αποκαταστήσω όμως την αλήθεια  των γεγονότων, είμαι υποχρεωμένος να  παραθέσω τις παρακάτω  διευκρινήσεις.

1. Δεν έχω σκοπό να πολιτευτώ με καμία παράταξη. Υποστηρίζω σαν ψηφοφόρος την Ενότητα Πολιτών  γιατί θεωρώ ότι είναι πραγματικά πολιτικά ανεξάρτητη παράταξη και γιατί πιστεύω ότι μόνο μια τέτοια, μέσα από την σύνθεση απόψεων και ιδεών μπορεί να κάνει την διαφορά στο Δήμο προς το καλλίτερο. Δεν πιστεύω στην στείρα πολιτικολογία και στις σκουριασμένες απόψεις των συστημικών κομμάτων.

2. Με παρεξηγήσατε εάν νομίζετε ότι υποστηρίζω πολιτικά τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω δηλώσει ποτέ μου κάτι τέτοιο. Αντίθετα, έχω  διαφορετική θεώρηση ως προς την Οικονομική πολιτική , την οποία δεν έχω κρύψει ποτέ μου,  αν και τώρα τελευταία ο κ. Σταθάκης  έχει ταυτιστεί  με  τις απόψεις μου.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Λαοθάλασσα στην κοπή της πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» - Σάββας Σάββας: «Ο Δήμος Φυλής θα αλλάξει σελίδα» (photos & videos)


Με μια μεγαλειώδη εκδήλωση έλαβε χώρα και φέτος η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ». Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στα γραφεία της παράταξης στην κεντρική πλατεία, τα οποία τελικά… αποδείχθηκαν μικρά για να χωρέσουν τους Δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη και τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής κ. Σάββα Σάββα.

Ο κ. Σάββας, στην ομιλία του ευχαρίστησε τον κόσμο για την άνευ προηγουμένου δυναμική του παρουσία (πάνω από 200 άτομα παρευρέθησαν, παρά το ότι η εκδήλωση διεξήχθη πρωινές ώρες) και παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε στο μέλλον αυτός ο τόπος να αποκτήσει μια διοίκηση που θα έχει τη δύναμη και -πάνω από όλα- τη θέληση και τη διάθεση να κοιτάξει στα μάτια τους πολίτες και να σκύψει πάνω από τα προβλήματά τους, που διογκώνονται συνεχώς.

"Σούπερ" πάρτι για όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Φυλής



 Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κόκκινου Φωτεινή, σε συνεργασία με τον αθλητικό όμιλο «ΦΕΡΕΝΙΚΗ», διοργανώνουν πάρτι μασκέ για όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Φυλής, το Σάββατο 1η Μαρτίου 2014 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του συλλόγου «ΦΕΡΕΝΙΚΗ» Αθηνών 18, Άνω Λιόσια.

 Παιδιά, ντύστε τους γονείς σας και ελάτε!

Μαζί μας θα έχουμε κλόουν, μάγο, αρλεκίνους με μπαλόνια, πολλές εκπλήξεις, όπως και μπουφέ και αναψυκτικά για όλα τα παιδιά!
  

Σας περιμένουμε!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του το "ΑΓΑΠΩ" (photos & videos)


Με την παρουσία φίλων και μελών της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του «ΑΓΑΠΩ» στο καφέ «ΠΕΤΡΙΝΟ» της Χασιάς. Το ζεστό κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει την παρέα του «ΑΓΑΠΩ» μεταφέρθηκε και στον χώρο της εκδήλωσης, με την εμπνεύστρια της ιδέας Έλενα Σερεπίσου να τονίζει στην ομιλία της την γιγάντωση του έργου της, σε αυτούς τους λίγους μήνες της λειτουργίας του.

Πλέον, πάνω από 80 οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα στηρίζονται υλικά και ηθικά από το «ΑΓΑΠΩ», το οποίο θυμίζουμε έχει τον τελευταίο καιρό γίνει θέμα τόσο στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, όσο και σε πολλά από τα κορυφαία τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας