ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

"Κύριοι" της διοίκησης, τα "λάθη" σας δεν καλύπτονται



Η κατάπτωση και η κατρακύλα της απερχόμενης διοίκησης του Δήμου Φυλής φαίνεται πως δεν έχει προηγούμενο. Η μετακύλιση ευθυνών, η παραποίηση της αλήθειας και η διαστρέβλωση των γεγονότων, έχουν γίνει ξεκάθαρη προεκλογική στρατηγική της δημοτικής αρχής, που έχει αναγάγει τη συκοφαντία σε δεύτερη φύση της, προφανώς προσπαθώντας να καλύψει τα λάθη και τις παρανομίες της.

Σε πρόσφατο δημοσίευμα τοπικού μέσου -που έχει φθάσει να αποτελεί ξεκάθαρο προπαγανδιστικό μηχανισμό του κ. Μπουραΐμη- με έκπληξη διαπιστώσαμε πως η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε… κατηγορούμενη λόγω της καταγγελίας του προϋπολογισμού του 2014.

Μάθαμε επίσης (ακούσατε-ακούσατε) ότι η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ευθύνεται για το μπλοκάρισμα της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου!

Ήταν, είναι και θα είναι, ο Παπά-Δημήτρης μας…



Άρθρο του Βαγγέλη Βάθη

Η Φυλή ευτύχησε τα τελευταία 30 χρόνια, να έχει εφημέριο ένα σημαντικό άνθρωπο, τον Πατέρα Δημήτριο, ο οποίος ήταν, είναι και θα είναι, ο Παπα-Δημήτρης μας. Ο άνθρωπος αυτός σε ηλικία 24 ετών ξεκίνησε έναν αγώνα προσφοράς προς τον τόπο μας, στον τομέα των εκκλησιαστικών έργων.
Δικό του έργο είναι η κατασκευή της νέας εκκλησίας. Ο χώρος αθλοπαιδιών στη θέση Λιβάδι, καθώς και η συντήρηση όλων των εξωκλησιών. 

Η προσφορά του, δεν σταματά όμως εδώ. Σε δύσκολους καιρούς δημιουργεί και λειτουργεί πολιτιστικά τμήματα, όπως σκάκι, χορό, ζωγραφική, ποδόσφαιρο, εκδρομικό τμήμα κλπ. Στον τομέα της κοινωνίας, η προσφορά του είναι μεγαλειώδης.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο του σεισμού, όπου αυτός και η οικογένειά του, νυχθημερόν εργάζονταν για μήνες ώστε ο τόπος αυτός να ανακουφιστεί και να βρει το ρυθμό του. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Παπα-Δημήτρης μεσολαβούσε για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των συμπολιτών μας, όπου υπήρχαν αντιπαλότητες.

Πρόσκληση για Δημοτική Εκλογική συστράτευση

Άρθρο του Πέτρου Βιρβίλη
Όσο βαδίζουμε προς τις Δημοτικές εκλογές, τόσο αποκαλύπτεται η γύμνια των περισσοτέρων πολιτικών ανδρών που κατεβαίνουν υποψήφιοι Δήμαρχοι  στον Δήμο μας. Η διαφθορά σαν σαράκι, έχει σαπίσει όλους αυτούς που απαρτίζουν τους εκλογικούς τους πελάτες. Μαθημένοι να συναλλάσσονται με τους πρώτους, έχουν οδηγήσει την μεγάλη μάζα των ψηφοφόρων της περιοχής μας σε κατάσταση ύπνωσης. 
Ζούμε στο πετσί μας τα καταστροφικά αποτελέσματα της σκουπιδο-ανάπτυξης που μας πούλησαν όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι την τελευταία 25ετία που σαν συνέπεια είχε  την εγκατάσταση  των Αθίγγανων και που φυσικά με την ανοχή της Δημοτικής αρχής, μετέτρεψαν την περιοχή μας σε κέντρο διακίνησης ναρκωτικών και παραγωγής μαύρου χρήματος. Ο κόσμος του Δήμου μας πεινάει και αυτοί κυκλοφορούν με 500ρικα σκορπώντας τον θάνατο. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας. Σκουπίδια και Αθίγγανοι είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος και αποτέλεσμα της πολιτικής όλων των Δημοτικών αρχών μέχρι τώρα.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»



                                                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» και ο επικεφαλής Σάββας Σάββας, σας προσκαλούν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της παράταξης στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων (Σωτήρη Πέτρουλα 38) για την Ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.
Η παρουσία σας, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

                                                                         Με τιμή,
                   Ο επικεφαλής
                   Σάββας Σάββας

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" στην Ημερίδα του ΥΠΕΚΑ για τη διαχείριση των αποβλήτων


Σάββας Σάββας, Φίλιππος Κυρκίτσος, Χρήστος Μουζακίτης
Παρούσα στην ημερίδα που διοργάνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) με θέμα τον εθνικό σχεδιασμό πρόληψης, παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων ήταν η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας, όπως και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Μουζακίτης, βρέθηκαν στην ημερίδα (που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου) όπου μάλιστα τοποθετήθηκαν υποβάλλοντας ερωτήσεις σχετικά με ενδεχόμενη αλλαγή στον περιφερειακό σχεδιασμό, η εφαρμογή του οποίου φυσικά σημαίνει την οριστική υποβάθμιση του Δήμου Φυλής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας