ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Απάντηση στην κυρία Πιρπινιά



Για άλλη μια φορά, ο παραμορφωτικός φακός της κα Πιρπινιά, μπήκε σε δράση, διαστρεβλώνοντας τα λεγόμενά μου.

Κυρία Πιρπινιά, ούτε έχω άλογα και γαϊδούρια, ούτε έχω οργώσει ποτέ στη ζωή μου, όπως φυσικά δεν έχω και στάβλο.

Επιμένω και λέω, ότι η φιλοζωία δεν είναι επιλεκτική για γάτες και σκυλιά μόνο.

Πιστεύω ακράδαντα και αυτό τόνισα στην ημερίδα, ότι όλα τα ζώα έχουν ψυχή και δεν είναι για να λύνουν τα ψυχολογικά προβλήματα των ανθρώπων, ούτε να καταναλώνονται σαν τροφή. Όλα τα άλλα είναι απλώς υποκρισία.

Σας προκαλώ, αν έχουν κρατηθεί πρακτικά να δημοσιευθούν, ώστε ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Ο Γκέμπελς έλεγε, ότι πετώντας λάσπη κάτι θα μείνει. Δυστυχώς, είναι περίοδος λάσπης.
Πάντως, επί 3,5 χρόνια εμείς σαν «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ζητούσαμε επισταμένως την αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» για να πραγματοποιήσουμε σειρά ημερίδων για τα ζωτικά προβλήματα του Δήμου μας, αλλά αυτή δεν μας δόθηκε. Νομίζω ότι αυτό λέει πολλά.

Βάθης Ευάγγελος
Δημοτικός Σύμβουλος
«ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Σάββας Σάββας

"Δεν μένουμε στις υποσχέσεις" (photos & video)

Την ώρα που η δημοτική αρχή επιδίδεται σε άστοχες και προκλητικές ιστορικές επισημάνσεις, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνεχίζει ως οφείλει το έργο της, συνεισφέροντας με όσες δυνάμεις έχει στην ενίσχυση των ανθρώπων που υποφέρουν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου της Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι, έκανε έναν απολογισμό των κοινωνικών δράσεων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», αναφέροντας μερικές από τις κινήσεις των μελών της, που σαν ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες βρίσκονται ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ κοντά στον δημότη.

Κύριε Μπουραΐμη, «scripta manent»

Άρθρο του Χρήστου Μουζακίτη


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Παναγίας Γρηγορούσας, ο κ. Μπουραΐμης πολύ εύστοχα είπε πως στην αρχαιότητα οι ψεύτες εξοστρακίζονταν. Συμφωνώ και επαυξάνω, ωστόσο θα θυμίσω στον Δήμαρχο πως και οι Λατίνοι έλεγαν πως «scripta manent», δηλαδή, «τα γραπτά μένουν».

Μιας και διανύουμε προεκλογική περίοδο, καλό θα είναι να θυμηθούμε τις προεκλογικές δεσμεύσεις και να διαπιστώσουμε ποιος τελικά είναι αυτός που επιδεικνύει ανακρίβεια λόγου πράξεων, διότι ισχύ έχουν τα λόγια αυτού, του οποίου η δέσμευση γίνεται πράξη.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δικάστηκε… ερήμην στο Τσουκλίδι ο Μπουραΐμης


Αγανάκτηση, διάχυτος εκνευρισμός και συσσωρευμένη οργή. Αυτά ήταν τα συναισθήματα που επικράτησαν στο Τσουκλίδι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τοπικού συλλόγου που, μετά από ένα διάστημα αποχής, επέστρεψε πιο δυναμικά για να αντιμετωπίσει καλύτερα τα επιμέρους προβλήματα που ταλαιπωρούν και αυτή τη συνοικία των Άνω Λιοσίων.

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

«Λαοθάλασσα» οι Ηπειρώτες


Με την αίθουσα του Προολυμπιακού Πάρκου Πάρνηθας (Βασομηχανική) να γεμίζει ασφυκτικά, πραγματοποιήθηκε και η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, ο οποίος έδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική που έχει στην περιοχή.

Κι αν πέρσι η αίθουσα που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν πολύ μικρή για τις ανάγκες των ανθρώπων του συλλόγου, αποδείχθηκε ότι ακόμα και σε έναν τεράστιο χώρο όπως σε αυτόν που έλαβε χώρα η φετινή γιορτή μπορεί να μην πέφτει καρφίτσα!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα του ο Αιγέας


Τραγούδια, μουσική και φυσικά χορό περιλάμβανε το… μενού της φετινής εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου «Αιγέας». Η αίθουσα του 7ου Δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων γέμισε ασφυκτικά, με τα παιδιά του συλλόγου να δίνουν, ως συνήθως το δικό τους, ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας