ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Εξυπηρετήσεων συνέχεια…


Άρθρο του Νικολάου Πολ. Λιόση

Μετά τις σχετικές αποφάσεις του Δήμου Φυλής που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και συγκεκριμένα του προέδρου των παιδικών σταθμών κ. Παπαϊωάννου Κων/νου με ΑΔΑ: ΒΛ13ΟΕΧΖ-ΗΞΥ και ΑΔΑ:ΒΛ13ΟΕΧΖ-ΡΡΞ, σημειώνω τα εξής:

Οι εν λόγω εργασίες, που αφορούν τις περιφράξεις των παιδικών σταθμών «Δροσοσταλίδες» και «Ονειρόκηπος» σε Δροσούπολη και Άγιο Νικόλαο αντιστοίχως, έγιναν με τις γνωστές απευθείας αναθέσεις, αυτή τη φορά προς τον κ. Κυριάκο Κοκκόρια (με συνολικό ποσό αξίας 22.281,30€), ο οποίος τυχαίνει να είναι αδελφός της συζύγου του κ. Παπαϊωάννου.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχημένη η "πρώτη" των τριτέκνων



Πολύς ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για την παρθενική κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου τριτέκνων του Δήμου Φυλής. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε στο Δημοτικό Ωδείο, με τον επικεφαλής Σάββα Σάββα στην ομιλία του να υπογραμμίζει τη σημασία των τριτέκνων και πολυτέκνων οικογενειών για την κοινωνία μας και φυσικά την έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς κυβέρνησης.

Στην εκδήλωση επίσης βρέθηκε και η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων Σταμάτης Γεώργας, αλλά και οι Νίκος Λιόσης, Σταύρος Δράκος και Νίκος Κρεμμύδας.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τίμησε τον Γιώργο Πραχαλιά ο Σάββας Σάββας


Στον πρόεδρο του συλλόγου Αρκάδων Γιώργο Πραχαλιά χάρισε το δικό του κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου Μακεδόνων-Θρακών ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββας Σάββας.

Ο κ. Σάββας, στον λόγο του τόνισε τη σημασία ανάδειξης των σπουδαίων προσωπικοτήτων που έχουν ιστορική σημασία στην εξέλιξη της ιδέας του ελληνισμού, ενώ εκθείασε τον πρόεδρο του συλλόγου των Αρκάδων για τις εντυπωσιακές ιστορικές αναδρομές που συχνά-πυκνά διοργανώνει μαζί με τους συνεργάτες του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να θυμηθούν και να θαυμάσουν τα επιτεύγματα των προγόνων μας, σε μια εποχή που το έχουμε ανάγκη όσο ποτέ…

Η ομιλία του Σάββα Σάββα:


Όχι άλλη άγνοια…



Στο εντευκτήριο του Ιερού Ναού του Αγίου Στυλιανού το πρωί της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου, πλήθος κατοίκων του Ζεφυρίου βρέθηκε για να εκφράσει την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο απομάκρυνσης του τοπικού τμήματος αστυνομικού. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» εκπροσωπήθηκε από την πρώην Δήμαρχο Ζεφυρίου κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, η οποία, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε την αναγκαιότητα διατήρησης του τμήματος στην συγκεκριμένη περιοχή.

Εντύπωση και ερωτηματικά προκαλεί η στάση της διοίκησης του Δήμου Φυλής, η οποία ανοικτά εκφράζει άγνοια για τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στα αυτιά του κάθε δημότη.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μπουραΐμης παραχωρεί το νερό της Χασιάς στην Ε.Υ.Δ.Α.Π.



Άρθρο του Βαγγέλη Βάθη

Η δίοικηση Μπουραΐμη εκτός από αδρανής είναι και επικίνδυνη.

Στη συνεδριάση του Δ.Σ. στις 29-01-2014 έφερε προς ψήφιση την παραχώρηση ουσιαστικά του δικτύου ύδρευσης της δημοτικής ενότητας Φυλής στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. Αυτολεξεί το πέμπτο θέμα λέει : «Έγκριση υπογραφής σύμβασης για την επέκταση της Ε.Υ.Δ.Α.Π. στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Φυλής, του Δήμου Φυλής με τη διάταξη του άρθρου 8 παρ. 3 του ν. 2744/1999.»

Ο κύριος Δήμαρχος, στη διαλογική συζήτηση που ακολούθησε, μας είπε ότι είναι υποχρεωμένος να μας εντάξει βάσει του προαναφερόμενου νόμου παρ. 8 άρθρο 3. Διαβάζοντας την παράγραφο αυτήν, μας λέει: «Με σύμβαση που συνάπτεται μεταξύ της Ε.Υ.Δ.Α.Π. και του αντίστοιχου Δήμου ή Κοινότητος....». Από πουθενά δεν προκύπτει να μας υποχρεώνει να συμφωνήσουμε για την επέκταση της δραστηριότητάς της στην περιοχή μας.

Πανόραμα 2014: Ακούει κανείς; (photos + videos)



Τι κι αν οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής δεν θεωρούν τόσο σημαντικά τα προβλήματα στο Πανόραμα, ώστε να ασχοληθούν σοβαρά και να δώσουν σαφείς απαντήσεις στα ζητήματα που «καίνε» τους κατοίκους της περιοχής; Τα κακώς κείμενα στην εν λόγω συνοικία αναφέρθησαν εκτενώς κατά τη διάρκεια της ετήσιας κοπής πίτας του συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου στο 5ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων, μαζί με την πίτα της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

 
Οι «οικοδεσπότες» Αντωνία Μπλέτσα και Νικηφόρος Δαδάνης διοργάνωσαν άρτια την όμορφη βραδιά, με την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» να δίνει για ακόμη μια φορά σύσσωμη το «παρών» στην εκδήλωση με τον επικεφαλής Σάββα Σάββα, αλλά και τους Φωτεινή Γιαννοπούλου, Σταμάτη Γεώργα, Κώστα Μπρέμπο, Χρήστο Μουζακίτη, Νίκο Λιόση, Έλενα Σερεπίσου, Πάνο Παπανικολάου, Σταύρο Δράκο, Νίκο Κρεμμύδα και Μάρκο Ηλιάδη.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Πανελλήνια η απήχηση του «ΑΓΑΠΩ» της Έλενας


Με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια αναφέρεται στο έργο της Έλενας Σερεπίσου ο Τύπος της χώρας. Με εκτενές αφιερώματα σε έντυπα, αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς (όπως στην εκπομπή του «Ε» “ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ”) το σπίτι στήριξης και αλληλεγγύης «ΑΓΑΠΩ» έχει γίνει γνωστό τοις πάσι για τη δράση του και το κοινωνικό έργο που προσφέρει, με τη βοήθεια της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και του επικεφαλής Σάββα Σάββα, που συνεχίζει τη δυναμική του στάση στην κοινωνική προσφορά στον τόπο μας.

Χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της εφημερίδας “ESPRESSO”, με το οποίο περιγράφεται η δράση της Έλενας και των συνεργατών της, που με τις ενέργειές τους έχουν καταφέρει να ανακουφίσουν πολλές οικογένειες που έχουν, ελέω κρίσης, βρεθεί σε δεινή οικονομική κατάσταση.

Στο πλευρό των δημοτών ο σύλλογος Ένωσης και Αλληλεγγύης (photos)


Η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Ταξίδου-Καλτουρουμίδου
Οι καιροί που όλοι μας βιώνουμε είναι κάτι παραπάνω από δύσκολοι, δίχως καμία αμφιβολία. Η οικονομική κρίση έχει πλέον μεταλλαχθεί και εξελιχθεί και σε κρίση αξιών και αρχών, γεγονός που μας βάζει σε ακόμη μεγαλύτερους προβληματισμούς για το αύριο. Σε αυτή τη χρονική στιγμή απαιτείται ομόνοια, στήριξη μεταξύ των συνανθρώπων και φυσικά αλληλεγγύη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνεχίζοντας το αδιάλειπτο κοινωνικό της έργο, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Ένωσης και Αλληλεγγύης», ο οποίος εδώ και καιρό με τις δράσεις του έχει κάνει γνωστή την παρουσία του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας