ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Φύτρωσαν φυτά... στους δρόμους!


Κακοτεχνίες, λάθη, αδιαφορία, εγκατάλειψη. Όροι που περιγράφουν με ακρίβεια την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φυλής, το οποίο, σε συνέχεια των ανύπαρκτων έργων υποδομής, είναι άκρως ακατάλληλο, σε σημείο που ακόμα και η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων της περιοχής να κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, στην οδό Αθανασίου Διάκου (στη συμβολή με την οδό Πλαπούτα) λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για έναν δρόμο που… έχει ανοίξει στα δύο (!) και μάλιστα εντός του ανοίγματος έχουν φυτρώσει φυτά και θάμνοι, σε ένα θέαμα που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης!

Ο Μπουραΐμης ξεπέρασε τον εαυτό του!



Ρεσιτάλ υποκρισίας από τον Δήμαρχο Φυλής στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 29/1, που ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε ότι δεν γνώριζε ότι καταργείται το ΣΕΚ και τμήματα από τα ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ του Δήμου Φυλής, αφού καταργούνται και οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών.

Να υπενθυμίσω ότι ο Δήμαρχος είναι και πρόεδρος της ΔΕΠ (Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας) δηλαδή του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Παιδείας στον Δήμο μας . Έφτασε μάλιστα και στην υπερβολή να ζητήσει εξηγήσεις από τους Προέδρους των Ενώσεων Γονέων και των Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου που αποτελούν το Δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των Γονέων του Δήμου μας, ότι αφού το ήξεραν γιατί δεν του το είπαν.

Αντί δηλαδή να μπει μπροστά αυτός και να ενημερώσει όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα λιποτακτεί και κρύβεται πίσω από την ανυπαρξία του πετώντας την μπάλα στην εξέδρα! Ποιους άραγε νομίζει ότι μπορεί να κοροϊδέψει; Ο άνθρωπος αυτός και οι συνεργάτες του δεν είναι απλά ανεπαρκείς! 
Είναι και επικίνδυνοι!

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

«Να σταθούμε επάξια στις ιστορικές προκλήσεις» (video)



Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Ποντίων του Δήμου Φυλής την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Ποντίων στα Άνω Λιόσια και περιλάμβανε μεταξύ άλλων και ολιγόλεπτη θεατρική παράσταση με θέμα την ποντιακή παράδοση και κληρονομιά.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε σύσσωμη η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», με τον επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββα Σάββα στην ομιλία του να σημειώνει πως, τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τον απανταχού ελληνισμό οδηγώντας τον σε οικονομική και κοινωνική κατάπτωση, απαιτούν ελπίδα και αισιοδοξία για να ξεπεραστούν.

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου



Άνω Λιόσια 24-01-2014

Αριθ.Πρωτ.: 3848



Π Ρ Ο Σ …………………………………...
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 29-1-2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 1 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας