ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ Ή ΠΑΠΠΟΥ ΦΙΛΕΣ και ΦΙΛΟΙ!

Του Νικολάου Πολ. Λιόση
 
Σκέφτηκα όταν μεγαλώσω να γίνω Δήμαρχος στο Δήμο Φυλής!

Θα υποβαθμίζω τους θεσμούς που πηγάζουν απο τον Καλλικράτη ...Το συμβούλιο της
νεολαίας....την επιτροπή παιδείας(ΔΕΠ) ...την επιτροπή διαβούλευσης ...την επιτροπή ποιότητας ζωής ... τον συνήγορο του πολίτη...το ΔΙΑΥΓΕΙΑ!

Θα υπογράψω για την παραμονή του ΧΥΤΑ μέχρι το 2024 μχ...θα τα εισπράττω τα αντισταθμιστικά του θανάτου (42 εκ. ευρώ)και με μέρος απο αυτά θα πληρώνω κάθε 2 ή 3 μήνες και όποτε θέλω εγώ τους εργαζόμενους του Δήμου... θα μένω μακριά απο την πόλη μας για ευννόητους λόγους...θα κτίσω σπίτι <<κάστρο>> στις παρυφές της Πάρνηθας....θα αναγκάσω τους εργαζόμενους του ΞΕΝΙΟΥ σε επίσκεση εργασίας και μετα θα τους κρατήσω ομήρους για τρισίμηση χρόνια ρίχνοντάς τους στα δικαστήρια για την δικαίωσή τους!


Θα λαμβάνω παράνομες αποφάσεις στο ΔΣ για να νομιμοποιώ τις γραμματείς μου και τους <<δικούς>> μου εργαζόμενους μόνο !!!

Δέν θα πληρώνω τις εισφορές των εργαζομένων στα ταμεία τους, αφού θα τις ρυθμίσει ο επόμενος Δήμαρχος και θα είμαι υποχρεωμένος να ψηφίζω τους προυπολογισμούς του και δεν θα κάνω αντιπολίτευση!!! Δεν θα κάνω κανένα έργο στην Πόλη ...ή όποιο <<υπερτιμημένο>> έργο κάνω, θα το πληρώνει η επόμενη διοίκηση!

Και όταν χάσω τις εκλογές, θα ανοίξω και ένα CAFE για να μαζεύω τους ψηφοφόρους μου για τις επόμενες εκλογές ! Θα δίνω μισθούς στους Δημοτικούς μου Συμβούλους για να τους κλείνω το στόμα ! Θα ορίζω αναπληρωτές Δημάρχους , παρόλο που κατι τετοιο δεν προβλέπει ο Καλλικράτης!για να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Δέν θα κάνω καμία κοινωνική πολιτική εν μέσω μνημονίων!

Δέν θα κάνω κανένα έργο στην θητεία μου, με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα και δεν θα απορροφήσω κανένα κονδύλι απο τα προγράμματα ΕΣΠΑ!!! Ολες οι σχολικές μονάδες πλεον θα είναι υπεράριθμες και με τα Δημοτικά σχολεία στα 400 και πλέον άτομα, αφου οχι μόνο δεν θα φτιάξω καμία σχολική μονάδα,αλλά δεν θα δρομολογήσω και καμία για την επόμενη διοίκηση!

Θα αφήσω το Πάρκο Πόλης στην μοίρα του να γίνετε άντρο περιθωριακών και διακίνησης ουσιών!

Δέν θα συστήσω ποτέ τον Φοραία Διαχείρισης ΒΙΟΠΑ όπως προβλέπεται απο το καταστατικό ίδρυσής του!

Θα κάνω απ΄εύθείας αναθέσεις έργων χωρίς διαγωνισμούς για να εξυπηρετώ τους <<φίλους>>μου εργολάβους!

Θα κάνω ΔΣ μόνο τις μεσημεριανές ώρες,για να μην έρχονται οι εργαζόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και οι ενοχλητικοί κάτοικοι!

Θά δέρνω <<πολιτισμένα>> όποιον πολίτη του Δήμου διαμαρτήρεται στο ΔΣ !!! Θα αγοράσω 300 οικόπεδα χωρις καμία δικαιολογία χρήσης τους,για να κάνω ομήρους τους ιδιοκτήτες τους να με ψηφίσουν!

Θα είμαι καλός με τους τσιγγάνους γιατί τους ....χρειάζομαι!
Μαζί με ευχές για καλό Πάσχα θα καρφιτσώνω στην κάρτα και ένα 50ευρω , γιατί οι εκλογές είναι κοντά!

Θα φουσκώνω τα τιμολόγια του νερού και μετά θα διαγράφω το ποσό , γιατί είπαμε οι εκλογές είναι κοντα!

Τέλος πάντων θα κάνω πολλά για σένα φίλε και φίλη του Δήμου Φυλής!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΣ ;;;;........ΑΝ ΟΧΙ !!!!....ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

 ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ Ή ΠΑΠΠΟΥ;;;;;;

ΝΙΚΟΣ ΠΟΛ. ΛΙΟΣΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. ΣΑΒΒΑ ΣΑΒΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας