ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Σε αισιόδοξο κλίμα η συνάντηση των υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»


Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου η πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής και επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββας Σάββας είχε την ευκαιρία να αναλύσει διεξοδικά σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξης, απαντώντας παράλληλα σε ερωτήσεις αναφορικά με τον σχεδιασμό εν όψει της επερχόμενης εκλογικής διαδικασίας.

Ο κ. Σάββας αρχικά έκανε μια σύντομη αναδρομή στη «γεμάτη» αντιπολιτευτική πορεία της παράταξης, η οποία εδώ και τρία χρόνια εντοπίζει, καταγράφει και αναδεικνύει τα προβλήματα του τόπου, ζητώντας από τους υποψήφιους συμβούλους να επιδείξουν ανάλογη διάθεση και εργατικότητα και μετά το πέρας των εκλογών, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και όχι τις μικροπολιτικές επιδιώξεις.

Παράλληλα, ο κ. Σάββας ζήτησε η παράταξη να μείνει πιστή στις αρχές διαφάνειας και δικαιοσύνης που διέπουν την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» από την αρχή της γέννησής της και να προβάλλουν αντίσταση στους γνωστούς-αγνώστους επαγγελματίες πολιτικούς του τόπου μας, οι οποίοι θα επιχειρήσουν εκ νέου να εκμαιεύσουν την ψήφο των δημοτών, με οποιοδήποτε κόστος και χωρίς να υπολογίζουν τις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε αυτή την εποχή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας