ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Ώρα ευθύνης, ώρα συμμετοχής για όλους μας!

Του Νικηφόρου Δαδάνη

H σημερινή μέρα, ανακοίνωσης της υποψηφιότητας μου, αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα αλλά και όλων όσων με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα, η πρόσκληση -πρόκληση για συστράτευση με την παράταξη "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" και τον επικεφαλή της κ. Σάββα Σάββα. Εναν άνθρωπο αγωνιστή της Δημοκρατίας και της Διαφάνειας. Έναν άνθρωπο με πυγμή και αποφασιστικότητα, με όραμα και ιδέες γι αυτόν τον πολύπαθο Δήμο.

Δηλώνω με αφορμή αυτή την τιμητική πρόσκληση -πρόκληση, προς κάθε κατεύθυνση την αμέριστη στήριξη και συστράτευση μου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής κ. Σάββα Σάββα γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις και το ίδιο όραμα για έναν αναβαθμισμένο ποιοτικά Δήμο. Με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία για κάθε συμπολίτη μας.

Καλώ κάθε Δημότισσα και Δημότη , νέα και νέο , επαγγελματία ή μη, οικογενειάρχη και εργαζόμενο, όπου και αν ανήκει, να στηρίξει με πάθος και ένταση την προσπάθεια αυτή .

Γιατί με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", ο Δημότης έχει άποψη που την εκφράζει ελεύθερα , έχει θέση που την διατυπώνει ελεύθερα, έχει όραμα που ΜΑΖΙ θα κάνουμε πραγματικότητα .

Στην δύσκολη αυτήν προσπάθεια σας θέλουμε όλους κοντά μας.

Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Σάββα Σάββα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου.

θα αγωνιστώ πλάι του για να κάνουμε πράξη όσα απαιτούν και δικαιούνται οι Συμπολίτες μας.

Σας ευχαριστώ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής
Με την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"

ΔΑΔΑΝΗΣ Σ. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας