ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Παρουσιάστηκε η προτομή του Ρήγα Φεραίου


Μπορεί να χρειάστηκαν περίπου… δέκα χρόνια για να παρθεί τελικά η απόφαση να παρουσιαστεί και επίσημα η προτομή του Ρήγα Φεραίου, ωστόσο εν όψει… εκλογών η διοίκηση πήρε τη μεγάλη απόφαση και παραχώρησε το 2ο Λυκείο των Άνω Λιοσίων στο σύλλογο Θεσσαλών Δήμου Φυλής, για να τελεστεί χθες Κυριακή 15 Μαρτίου η -ιδιαιτέρως σημαντική τόσο για τον σύλλογο, όσο και για συνολικά το ελληνικό πνεύμα και ιδεώδες- τελετή.

Ο πρόεδρος Κώστας Νταρζάνος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου των Θεσσαλών, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην άρτια διοργάνωση της βραδιάς, στην οποία συνεισέφερε και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», μέσω της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Φωτεινής Κόκκινου, η οποία πρόσφερε το μεγαλύτερο μέρος των εδεσμάτων.

Στην ομιλία του ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Σάββας αναφέρθηκε στην ανεκτίμητη προσφορά του Ρήγα Φεραίου στον Ελληνισμό, τονίζοντας πως στις δύσκολες ημέρες που διάγουμε το έργο του είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.


Η ομιλία του κ. Σάββα

 


Στο κέντρο ο Σάββας Σάββας μαζί με τους (από αριστερά) Αναστάση Ατζάμπο, Κατερίνα Μπλουχάρη, Έλενα Σερεπίσου, Σταμάτη Γεώργα, Φωτεινή Κόκκινου, Φωτεινή Γιαννοπούλου, Νίκο Πολ. Λιόση και Παναγιώτη Παπανικολάου




Η Νίκη Πανάγου

Ο πρόεδρος του συλλόγου Θεσσαλών Κώστας Νταρζάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας