ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στο πλευρό των δημοτών ο σύλλογος Ένωσης και Αλληλεγγύης (photos)


Η πρόεδρος του συλλόγου, Ελένη Ταξίδου-Καλτουρουμίδου
Οι καιροί που όλοι μας βιώνουμε είναι κάτι παραπάνω από δύσκολοι, δίχως καμία αμφιβολία. Η οικονομική κρίση έχει πλέον μεταλλαχθεί και εξελιχθεί και σε κρίση αξιών και αρχών, γεγονός που μας βάζει σε ακόμη μεγαλύτερους προβληματισμούς για το αύριο. Σε αυτή τη χρονική στιγμή απαιτείται ομόνοια, στήριξη μεταξύ των συνανθρώπων και φυσικά αλληλεγγύη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» συνεχίζοντας το αδιάλειπτο κοινωνικό της έργο, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Ένωσης και Αλληλεγγύης», ο οποίος εδώ και καιρό με τις δράσεις του έχει κάνει γνωστή την παρουσία του σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Αττικής.

Πρωτεργάτρια αυτής της προσπάθειας η πρόεδρος του συλλόγου κα Ελένη Ταξίδου-Καλτουρουμίδου, μέλος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», η οποία με την πολύτιμη βοήθεια των συνεργατών της διαδραματίζει πλέον σημαντικό ρόλο στην κοινωνική προσφορά και συνεισφορά στον τόπο μας.

Τα γραφεία του συλλόγου «Ένωσης και Αλληλεγγύης» σε λίγες ημέρες θα ανοίξουν και επίσημα τις πύλες τους (στον ημιώροφο του εμπορικού κέντρου στην πλατεία Ηρώων, κάτω από τα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ») και πέραν της διάθεσης ρούχων, τροφίμων, παιχνιδιών και πολλών ακόμα προϊόντων, θα δίνεται η ευκαιρία στους δημότες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, να κάνουν μαθήματα χορού, ξένων γλωσσών, αλλά και ιατρικές εξετάσεις!

Να σημειώσουμε πως το διήμερο 30 και 31 Ιανουαρίου, ο σύλλογος «Ένωσης και Αλληλεγγύης» διέθεσε πάνω από 10 τόνους τρόφιμα σε συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη, σε μια κίνηση ενδεικτική αυτών που θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από τους:

Ταξίδη Ελένη, Σιδέρη Αγγελική, Κουσίδου Δέσποινα, Μωραΐτης Γεώργιος, Κουσίδης Κων/νος, Γιαννακίδου Κυριακή, Χατζηιωαννιδου Μοίρα

Τηλ. Επικοινωνίας

Γραφεία συλλόγου Άνω Λιόσια 210-2481008
Ελένη Ταξίδου – Καλτουρουμίδου (πρόεδρος) 6986710355
 


(δείτε φωτογραφίες από την διανομή της Πέμπτης 30/1:

Η Ελένη Ταξίδου-Καλτουρουμίδου, μαζί με το μέλος της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" Γιώργο Μώρο και ανθρώπους που βοηθούν για τις δράσεις του συλλόγου "Ένωσης και Αλληλεγγύης"











 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας