ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Φύτρωσαν φυτά... στους δρόμους!


Κακοτεχνίες, λάθη, αδιαφορία, εγκατάλειψη. Όροι που περιγράφουν με ακρίβεια την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του Δήμου Φυλής, το οποίο, σε συνέχεια των ανύπαρκτων έργων υποδομής, είναι άκρως ακατάλληλο, σε σημείο που ακόμα και η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων της περιοχής να κινδυνεύει σε μεγάλο βαθμό.

Ένα τρανταχτό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί, βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, στην οδό Αθανασίου Διάκου (στη συμβολή με την οδό Πλαπούτα) λίγο πιο πάνω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται για έναν δρόμο που… έχει ανοίξει στα δύο (!) και μάλιστα εντός του ανοίγματος έχουν φυτρώσει φυτά και θάμνοι, σε ένα θέαμα που προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα οργής και αγανάκτησης!


Ουδείς εκ της δημοτικής αρχής έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα, όπως κανείς δεν έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με πολλά άλλα ακόμα, τα οποία δεν ξέρουμε αν τα… γνωρίζουν καν, οι καθ’ύλην αρμόδιοι. Όλα αυτά βέβαια, δίνουν ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα που τίθεται μετά από κάθε νεροποντή.

«Γιατί πλημμυρίζουμε;» αναρωτιούνται οι πολίτες.

Η απάντηση είναι πλέον προφανής…


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


Κλιμάκιο της "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ" βρέθηκε στο σημείο, με τον επικεφαλής της παράταξης Πολιτικό Μηχανικό και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σάββα Σάββα να διαπιστώνει το μέγεθος του προβλήματος, μαζί με τον επίσης Μηχανικό και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Μουζακίτη














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας