ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

«Φαρ Ουέστ» το Δ.Σ. Φυλής. Για ακόμη μια φορά…


Κατάργηση των δημοκρατικών θεσμών, απαξίωση των ιδεών που θα πρέπει να διέπουν το αυτοδιοικητικό μοντέλο, περιφρόνηση των αρχών της δικαιοσύνης και της ισονομίας. Μιζέρια, αυταρχισμός, χάος, μέσα σε μια κατάσταση που μυρίζει συνεχώς μπαρούτι. Όλα αυτά δυστυχώς εξακολουθούν να περιγράφουν με ακρίβεια την κατάσταση που συνεχίζουμε να ζούμε στο Δήμο Φυλής. Εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Βέβαια, εύκολα θα αναρωτηθεί κάποιος, αν η συνεδρίαση των εκλεγμένων τοπικών αρχόντων οδηγεί (ξανά) σε γενικευμένες συρράξεις, ξύλο και… απαιτήσεις για εξακριβώσεις στοιχείων που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, τότε δεν θα πρέπει να ζητάμε πολλά για τον τόπο μας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» καταδίκασε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση με αυγά που δέχθηκε ο κ. Μπουραΐμης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω του επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους ενέργειες προσβάλλουν συνολικά την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και τον θεσμό του Δημάρχου.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δυναμικά προς τις δημοτικές εκλογές - Σάββας Σάββας: "Η διοίκηση ποτέ δεν υπερασπίστηκε τα συμφέροντα του τόπου"


Με την παρουσία εκπροσώπων του τοπικού Τύπου, πολιτών, αλλά και μελών της παράταξης έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» που ουσιαστικά σηματοδοτεί την πιστοποίηση της καθόδου της ανεξάρτητης παράταξης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.


Ο επικεφαλής Σάββας Σάββας αφού αναφέρθηκε στον λόγο του στο ουσιαστικό για τον τόπο αντιπολιτευτικό έργο που έχει επιτελέσει η παράταξη καθ’όλη τη διάρκεια της τριετίας που ακολούθησε τις εκλογές του 2010, απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων δίνοντας ξεκάθαρες απαντήσεις για τα θέματα που «καίνε» τον Δήμο, ενώ υπογράμμισε για ακόμη μια φορά τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό χαρακτήρα της παράταξης.

Η διαφήμιση της ρουσφετολογικής-προεκλογικής σπατάλης…

Άρθρο του Χρήστου Μουζακίτη

Την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013, η δημοτική αρχή διαφήμισε το έργο της στον (συμπολιτευόμενο) τοπικό Τύπο. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί μπαζών σε περιοχή των Άνω Λιοσίων από υπαλλήλους και μηχανήματα του Δήμου.
Τα τελευταία 3,5 έτη, η αδράνεια της διοίκησης του Δήμου σε θέματα περιβάλλοντος, καθαριότητας και γενικότερα της καθημερινότητας των δημοτών, είναι παραπάνω από εμφανής. Ωστόσο, η ξαφνική «ευαισθητοποίησή» της, δεν πηγάζει από πραγματικό ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών, αλλά από το γεγονός ότι οι εκλογές απέχουν μόλις 5 μήνες.

Οι προαναφερόμενοι καθαρισμοί πραγματοποιήθηκαν με υπαλλήλους και μηχανήματα (JCB) του Δήμου και μάλιστα ημέρα Σάββατο. Προς τι τότε οι απευθείας αναθέσεις καθαρισμών σε ιδιώτες αφού ο Δήμος χρησιμοποιεί τα δικά του μηχανήματα; Ιδού και οι σχετικές αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ: (ΑΔΑ: ΒΛ1ΟΩΗΤ-Κ9Ω , ΑΔΑ:ΒΛ94ΩΗΤ-ΤΩΧ , ΑΔΑ: ΒΛ94ΩΗΤ-ΗΟ1, ΑΔΑ: ΒΛ41ΩΗΤ-ΝΑ5, ΑΔΑ: ΒΕ5ΩΩΗΤ-2ΗΥ).

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Συνέχεια στις μεσημεριανές προσκλήσεις

Δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου προγραμμάτισε για την Παρασκευή 20/12/2013 η διοίκηση του Δήμου Φυλής, κλείνοντας έτσι τη χρονιά μένοντας απαρέγκλιτα πιστή στην τακτική της αδιαφάνειας. Κάτι βέβαια που επιτυγχάνεται εύκολα με μεσημεριανές συνεδριάσεις που αποτρέπουν τους πολίτες από το να παρευρεθούν στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείο.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κοσμοσυρροή στη Ζωφριά (photos)


Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε ο «6ος ετήσιος χορός 2013» από τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο της Ζωφριάς. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου η Ευαγγελία Κωβαίου, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη φρόντισαν για την άψογη οργάνωση του χορού, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων υπέροχο σπιτικό φαγητό και φυσικά εξαιρετική μουσική από τους Γιάννη Μανωλόπουλο, Αναστασία Μίχα και Κώστα Τζάνο.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» βρέθηκε για ακόμη μια φορά σύσσωμη στην εκδήλωση, με τον επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα να δίνει το παρών, μαζί με τη Φωτεινή Γιαννοπούλου, τον Σταμάτη Γεώργα, τον Βαγγέλη Βάθη, αλλά και τους Νίκο Λιόση, Νίκο Ζαρκαδάκη, Νίκο Καμπόλη, Νικηφόρο Δαδάνη και Έλενα Σερεπίσου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας