ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Πως θα τους κοιτάξετε στα μάτια;


Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πριν από λίγες ημέρες, γεγονός που αν μη τι άλλο, δίνει αρκετή «τροφή» για σκέψη και προβληματισμό. Αλήθεια, ως τι βαθμό τελικά οι άνθρωποι που οφείλουν να προασπίσουν την έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των νομίμων συμφερόντων των πολιτών των ευνομούμενων κοινωνιών, είναι σε θέση να κάνουν πράξη τις υποχρεώσεις τους;

Δεν θέλουμε να πάμε πολύ μακριά τη σκέψη μας. Απλά ας περιοριστούμε στα δρώμενα του τόπου μας και κατ’ επέκταση στα πεπραγμένα των ανθρώπων που κουμαντάρουν, σε τοπικό επίπεδο, τις ζωές μας, το μέλλον μας -και κυρίως- το αύριο των παιδιών μας.

Είναι γεγονός πως στον δοκιμασμένο από πολλές απόψεις Δήμο Φυλής, δεν διακρίνουμε προσπάθειες για ουσιαστική θωράκιση των συμφερόντων των δημοτών. Είτε αυτό λέγεται αναλγησία στο θέμα της παραβατικότητας, είτε αδιαφορία στο θέμα των σκουπιδιών και της υγείας μας, είτε, ακόμα χειρότερα, εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων με στόχο το πολιτικό όφελος.

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Διευκόλυνση για τα τέλη κυκλοφορίας από την "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ"



Σας ενημερώνουμε πως στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, οδός Σωτήρη Πέτρουλα 38, ο κάθε Δημότης του Δήμου Φυλής έχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ να εκτυπώσει τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του για το 2014.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» λάμπει… δια της παρουσίας της! (photos + video)


Μπορεί οι περισσότεροι εκ των εκπροσώπων της σημερινής διοίκησης του Δήμου Φυλής να απουσιάζουν χαρακτηριστικά από κάθε είδους ενημερωτική, πολιτιστική, κοινωνική, ακόμα και ψυχαγωγική εκδήλωση -πέραν φυσικά αυτών που «γεννιούνται» μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα τους- όμως εμείς δηλώνουμε «ΠΑΡΩΝ»!

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» επιτελώντας το αντιπολιτευτικό της καθήκον καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα των δημοτών στο δημοτικό συμβούλιο και με μια σειρά από δράσεις-παρεμβάσεις-ενέργειες-συμμετοχές, να καταφέρει να δώσει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα της κοινωνίας μας.

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» έδωσε το παρών τόσο στη συζήτηση που έγινε στον χώρο του ΚΑΠΗ των Άνω Λιοσίων για το τεράστιο και κρίσιμο θέμα των πλειστηριασμών της Α’ κατοικίας με τους Σταμάτη Γεώργα, Βαγγέλη Βάθη, Πέτρο Ξεροκασίτη και Νικηφόρο Δαδάνη, όσο και στην ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργάνωσε το φροντιστήριο «ΑΛΦΑ» και στην οποία παρευρέθηκε ο Χρήστος Μουζακίτης.

Χαμόγελα για τον μικρό Παναγιώτη (photos + videos)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Δεκέμβριου 2013 στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια, η εκδήλωση για τη στήριξη στον μικρό αγωνιστή της ζωής Παναγιώτη Νάκου. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και με την παρουσία στήριξε ηθικά, αλλά και υλικά την οικογένεια του μικρού μας φίλου, που δίνει τη δική του, περήφανη, μάχη για τη ζωή.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» αλλά και η δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» οργάνωσαν άρτια την εκδήλωση που είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ενός σεβαστού ποσού που, ως ένα μικρό βαθμό, θα συνεισφέρει στην ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος ελπίζουμε πως με τη βοήθεια όλων μας και του Θεού κάποια ημέρα θα αφήσει πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί και θα κοιτάξει με αισιοδοξία το μέλλον.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας