ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο μήνυμα Σάββα Σάββα


Θα ήθελα εκ βαθέων να ευχαριστήσω όλους όσους μου ευχήθηκαν χθες, ημέρα της ονομαστικής μου εορτής και να εκφράσω την απεριόριστη χαρά μου για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης που έλαβα.

Από την πλευρά μου, θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν τις προσεχείς ημέρες, καλές γιορτές και να στείλω μήνυμα υπομονής και επιμονής για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν.
 
Να είστε όλοι καλά!  

Σάββας Ι. Σάββας 
Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. 
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Φυλής 
Επικεφαλής «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Στεκόμαστε στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη



Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο ζωής που προσφέρει, στηρίζει τον μικρό Παναγιώτη Νάκο, που από τους πρώτους μήνες της ζωής του βρέθηκε να παλεύει με τον καρκίνο.

Μαζί με την πολύτιμη βοήθεια της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» καλούμαστε να συνδράμουμε στον αγώνα του 3χρονου Παναγιώτη, ο οποίος πάσχει από όγκο αυχενικής μοίρας σπονδυλικής στήλης, μια ασθένεια που απαιτεί συνεχή και πολυδάπανη θεραπεία (που κοστίζει περίπου 4.500 ευρώ ανά τετράμηνο) την οποία οι άνεργοι γονείς του αδυνατούν να καλύψουν.

Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίο θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την υπογράμμιση του προβλήματος και ζητάμε όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην συνέχιση της θεραπείας από την οποία εξαρτάται άμεσα και η σταθερότητα της κατάστασης της υγείας του παιδιού.

Για το λόγο αυτό, σας προσκαλούμε στην ημέρα Αγάπης-Αλληλεγγύης & Στήριξης  που διοργανώνουμε στις 7/12/2013 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 έως 20:00 στο πνευματικό κέντρο της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια, για να ενισχύσουμε τον αγώνα ζωής του παιδιού και της οικογένειάς του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας