ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Μαζική η ανταπόκριση του κόσμου στην Ημερίδα για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων (video και photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2013 από την «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» η Επιστημονική Ημερίδα για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων στη Δυτική Αττική. Οι πολίτες του Δήμου Φυλής, μαζί με τους τοπικούς αθλητικούς, πολιτιστικούς και εξωραϊστικούς συλλόγους έδωσαν «βροντερό» παρών στην εκδήλωση, με τη δημοτική αρχή ωστόσο να λάμπει δια της απουσίας της για ακόμη μια φορά, αρνούμενη να αποδεχθεί την πρόσκληση της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης.

Βέβαια, οι προθέσεις της διοίκησης είχαν διαφανεί από τις προηγούμενες εβδομάδες, οπότε και εισπράξαμε αρνητικές απαντήσεις για την παραχώρηση δημοσίων χώρων, όπως η αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», η οποία δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε πως έχει κατά το πρόσφατο παρελθόν παραχωρηθεί ακόμα και για δραστηριότητες επιχειρηματιών της περιοχής.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Πρόσκληση (μεσημεριανού ως είθισται) Δημοτικού Συμβουλίου



Την Πέμπτη 27/11 και ώρα 14.00 -όπως ορίζει φυσικά το πρωτόκολλο που μόνης της έχει δημιουργήσει η διοίκηση του Δήμου Φυλής- συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου μας, και στην ατζέντα πάλι μπαίνουν πάνω από 40 θέματα, πολλά εκ των οποίων ιδιαιτέρως σημαντικά. Φυσικά και ο πολύς κόσμος δεν θα μπορέσει και πάλι να παρευρεθεί στη συνεδρίαση, αφού η 2η μ.μ. είναι ώρα εργάσιμη, γεγονός φυσικά που εξυπηρετεί πλήρως τη δημοτική αρχή που συνεχίζει να επιβάλλει την αδιαφάνεια και τον πλήρη σκοταδισμό. Η σχετική πρόσκληση έχει ως εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας