ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το ένα «έγκλημα», πίσω απ’τ’άλλο


«Κύριοι» της διοίκησης,

Για ακόμη μια φορά εμφανίζεστε κατώτεροι των περιστάσεων, για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται η αδυναμία σας να προστατεύσετε τα συμφέροντα αυτού του τόπου και των δημοτών.

Τελευταίο «κατόρθωμα» της σημερινής διοίκησης; Η συνέχιση του «εγκλήματος» των σκουπιδιών. Θεατής στις εξελίξεις, συνεργός στη «δολοφονία» του τόπου μας. Τα σκουπίδια από Τρίπολη και Ερμιονίδα θα συνεχίσουν να καταφθάνουν σωρηδόν δίπλα από τα σπίτια μας. Αντίδραση καμία, ως συνήθως.

Τι ‘χες Γιάννη, τι ΄χα πάντα όπως λέει και ο λαός. Όμως ο καιρός περνά και η «μαύρη» περίοδος της διακυβέρνησης του Δήμου από εσάς φθάνει προς το τέλος της. Μια περίοδος, κατά την οποία είδαμε τα δεινά που διαχρονικά ταλαιπωρούν τον τόπο να γιγαντώνονται και όλα τα προβλήματα να διογκώνονται σε βαθμό πρωτοφανή.

«OΧΙ» στις σπατάλες


Η 28η Οκτωβρίου πέρασε και μετά την εικόνα με τα στεφάνια στους κάδους των απορριμμάτων, πολλοί αναρωτήθηκαν, πόσο μας κόστισε τελικά η επέτειος του ΟΧΙ. Αναζητώντας λοιπόν, βρέθηκα απέναντι στα εξής:

1. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Έντυπα) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-1ΜΛ Κόστος: 2.976,60 € 
2. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Σημαίες) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-ΩΞ8 Κόστος: 2.272,43 €
3. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Ηχητική κάλυψη Άνω Λιοσίων) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-ΕΟΦ Κόστος: 1.350,00 € 
4. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Ηχητική κάλυψη Φυλής) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-ΤΚΗ Κόστος: 1.107,00 € 
5. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Ηχητική κάλυψη Ζεφυρίου) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-Θ4Μ Κόστος: 1.230,00 €
6. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Στεφάνια Φυλής) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-ΓΔΣ Κόστος: 909,65 €
7. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Στεφάνια Ζεφυρίου) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-Κ1Ν Κόστος: 988,75 €
8. Διοργάνωση εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου (Στεφάνια Άνω Λιοσίων) με αριθμό Α.Δ.Α. ΒΛ1ΟΩΗΤ-Η6Ξ Κόστος: 875,00 €

Σύνολο χρημάτων : 11.709,43 €. (3.000 € για Έντυπα; Και 2.273 € για Σημαίες;)

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Να πέσουν οι μάσκες


Άρθρο του Νικόλαου Καμπόλη

Νέο εκλογικό σύστημα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, όπως όλα δείχνουν. Ένα νέο εκλογικό σύστημα με νέες προϋποθέσεις. Κάποιοι λένε ότι είναι για το καλό του τόπου και κάποιοι άλλοι όχι. Η ουσία του θέματος όμως δεν βρίσκεται, μόνο, στο αν είναι για το καλό του τόπου και το θέμα δεν είναι ουσιαστικά το ίδιο το εκλογικό σύστημα. Είναι όμως, το πως κάθε “καινούργιο”, πρέπει να μας κάνει να σκεφτόμαστε με διαύγεια και όχι να μας δημιουργεί οποιουδήποτε είδους σύγχυση όπως πολιτική, ιδεολογική ή ηθική.

Η ουσία είναι να κοιτάμε το μέλλον αυτού του τόπου με βάση τη δημιουργικότητα, τις καινοτόμες ιδέες, τη διαφάνεια και όχι τα τροχοπέδια του παρελθόντος, την στασιμότητα, τον συντηρητισμό και τη διαφθορά. Δε διαγράφουμε το παρελθόν, αντιθέτως οφείλουμε συνεχώς να το επαναφέρουμε στη μνήμη μας, ώστε να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη και το κυριότερο, να μη ξεχνάμε κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες εκδηλώθηκαν στις εκάστοτε πολιτικοκοινωνικές επιταγές.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δίνει το "παρών" στην κοινωνική ενίσχυση στον Δήμο Φυλής (photos)


Ημέρες αλληλεγγύης και κοινωνικής αφύπνισης ήταν οι τελευταίες στο Δήμο Φυλής. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μέσω της Έλενας Σερεπίσου έδωσε το παρών τόσο στο διήμερο αλληλεγγύης που έλαβε χώρα στην πλατεία Κ. Λιάρου στο Ζεφύρι, όσο και στο Κοινωνικό παντοπωλείο που στήθηκε κοντά στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στα Άνω Λιόσια, παραδίδοντας τρόφιμα, γραφική ύλη αλλά και ρουχισμό. Ενέργειες που αποτελούν συνέχεια της έντονης κοινωνικής δράσης της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης και παράλληλα ενισχύουν τον πολύ σημαντικό αγώνα που έχουν ξεκινήσει οι τοπικοί φορείς, εν μέσω οικονομικής κρίσης και ανέχειας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας