ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Παρούσα στις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»



Με τον επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα να καταθέτει στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων, η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» για ακόμη μια χρονιά έδωσε το «παρών» στους εορτασμούς για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της πόλης, όπου παρέλασαν όλα τα σχολεία, αλλά και οι πολιτιστικοί, εξωραϊστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Φυλής, στέλνοντας ένα μήνυμα συσπείρωσης προς όλο το έθνος, στις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα.

Ημέρα εθνικής μνήμης στον Αη Γιώργη στη Ζωφριά (photos)


Συνέχεια στις εξαιρετικές εκδηλώσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει εδώ και αρκετό καιρό έδωσε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς, πατήρ Ιγνάτιος, με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο ναός γέμισε ασφυκτικά με κόσμο που παρακολούθησε γεμάτος ενδιαφέρον τα ανέκδοτα και τα ποιήματα μικρών και μεγάλων, τη χορωδία και φυσικά τους χορούς του συλλόγου των Θεσσαλών.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» τίμησε την πολύ
 όμορφη εκδήλωση μνήμης, με τον επικεφαλής Σάββα Σάββα, αλλά και τους Φωτεινή Γιαννοπούλου, Σταμάτη Γεώργα, Νίκο Λιόση, Χρήστο Μουζακίτη και Έλενα Σερεπίσου.


Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κατάνυξη στην περιφορά της εικόνας στον Άγιο Δημήτρη



Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η περιφορά της εικόνας γύρω από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στα Άνω Λιόσια, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου. Αρκετός ήταν ο κόσμος που έδωσε το «παρών», τόσο στον πανηγυρικό Εσπερινό που προηγήθηκε, όσο και στη λιτάνευση της εικόνας, όπου παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Δήμου Φυλής και η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» με τον επικεφαλής κ. Σάββα Σάββα, και τους Φωτεινή Γιαννοπούλου, Σταμάτη Γεώργα, Νίκο Λιόση, Σταύρο Δράκο και Έλενα Σερεπίσου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας