ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ποια είναι η πραγματική οικονομική κατάσταση του Δήμου;

Άρθρο του Πέτρου Βιρβίλη

Αγαπητοί συνδημότες, όπως φαντάζομαι, έχετε καταλάβει όλοι σας εδώ και καιρό, ότι «Λεφτά δεν υπάρχουν» στο Δήμο Φυλής.

Οι Δημοτικές αρχές των τελευταίων είκοσι ετών επιδεικνύοντας καταστροφική οικονομική διαχείριση και τραγική ολιγωρία στη λήψη έγκαιρων μέτρων, έγιναν η αιτία της φτωχοποίησης του και της διάλυσης του κοινωνικού του ρόλου.

Έτσι λοιπόν, ο Δήμος δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο εδώ και χρόνια. Αφήνει απλήρωτους ακόμη και τους εργαζόμενους. Δεν σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και δεν καταβάλλει τα δεδουλευμένα στους υπαλλήλους του «ΞΕΝΙΟΥ». Στις εποχές της μεγάλης κρίσης, έχει να επιδείξει μηδενικό κοινωνικό έργο. Το κοινωνικό έργο του Δήμου, το σήκωσαν στις πλάτες τους η εκκλησία και οι άξιοι ιερείς της περιοχής μας, όπως ο πάτερ Αναστάσιος και άλλοι, με τα οργανωμένα συσσίτια και την άξια επαίνων πρωτοβουλία των εθελοντών του κοινωνικού ιατρείου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Παρούσα στην 3η πολιτιστική συνάντηση φορέων Δυτ. Αττικής η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» (photos)


Στο κλειστό γυμναστήριο της πάλης στα Άνω Λιόσια βρέθηκε σύσσωμη η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», προκειμένου να τιμήσει την 3η Συνάντηση πολιτιστικών φορέων Δυτικής Αττικής, που πραγματοποιήθηκε από τις 10 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής Σάββας Σάββας, η πρώην Δήμαρχος Ζεφυρίου κ. Φωτεινή Γιαννοπούλου, ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων κ. Σταμάτης Γεώργας και ακόμα αρκετά μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης βρέθηκαν στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Περιφεριακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, η οποία ωστόσο, αδικαιολόγητα, παρέλειψε να ανακοινώσει την παρουσία, τόσο των μελών της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», όσο και του επικεφαλής και Δημοτικού Συμβούλου κ. Σάββα Σάββα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας