ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Τους… πρόλαβαν οι εξελίξεις! - Από "σπόντα" αποφεύχθηκε νέα... γκάφα της διοίκησης!


Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που «φωνάζαμε» για τις άστοχες σκέψεις παραχώρησης του δικτύου ύδρευσης. Σκέψεις τις οποίες έκανε ο Δήμαρχος Φυλής κ. Μπουραΐμης, σε μια προσπάθεια να «σβήσει» τα (άνω των 35 εκατ. ευρώ) χρέη του Δήμου, επιδιώκοντας να «ξεπουλήσει» το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε -ευτυχώς- και προσφάτως προέκυψε η απόφαση να χαριστούν τα χρέη των Δήμων προς την ΕΥΔΑΠ. Βέβαια, αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, το βάρος θα πέσει και πάλι στους φορολογούμενους, αφού τα μέτρα των τροϊκανών εν προκειμένω μπορεί να «ξεπλένουν» τις αμαρτίες της αυτοδιοίκησης, όμως επί της ουσίας αποτελούν συνέχεια της εξοντωτικής μνημονιακής πολιτικής που έχει «γονατίσει» την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αφού τα χρέη (που ξεπερνούν τα 220 εκατ. ευρώ) απλά θα μετακυλιστούν στις πιστώσεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστολή Πέτρου Βιρβίλη προς τον Υπουργό Εσωτερικών - "Ανύπαρκτο το έργο της Δημοτικής Αρχής"

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Κ. Γιάννη Μιχελάκη
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,

Σας απευθύνω αυτή την επιστολή για να σας επιστήσω την προσοχή, σε ένα φλέγον θέμα, το οποίο αφορά τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής.

Ο Δήμος Φυλής, για χρόνια τώρα, καθυστερεί και δεν πληρώνει εγκαίρως τους υπαλλήλους του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις των. Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου λόγω αυτού του γεγονότος έχει πάει περίπατο, με αποτέλεσμα το έργο της Δημοτικής αρχής να είναι ανύπαρκτο.

Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι σκουπίδια. Η μυρουδιά των σκουπιδιών μαζί με την καθημερινή βρώμα της χωματερής έχει κάνει την ζωή μας ανυπόφορη. Η υγεία μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και το επίσημο κράτος αδιαφορεί. Ανύπαρκτα πεζοδρόμια, δρόμοι παγίδες, άθλιες σχολικές αίθουσες, παραμελημένα πάρκα και πλατείες συνθέτουν το θέατρο του παραλογισμού που επικρατεί στον Δήμο μας. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Από… καρμανιόλες καλά πάμε


Μάρτυρες ενός ακόμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος έγιναν το βράδυ του Σαββάτου οι κάτοικοι της γειτονιάς γύρω από την συμβολή των οδών Πάρνηθος και Εργατικής Πρωτομαγιάς στα Άνω Λιόσια. Πρόκειται για ένα σταυροδρόμι όπου σε μηνιαία βάση παρατηρείται περιστατικό σύγκρουσης αυτοκινήτων, γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στους κατοίκους.

Αυτή τη φορά οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν (το ένα εκ των οποίων παραβίασε το STOP) τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά, όμως, όπως υποστήριζαν και οι περίοικοι, η συχνότητα με την οποία συμβαίνουν παρόμοια ατυχήματα σε αυτό τον δρόμο πρέπει να αφυπνίσει τους αρμόδιους, για να μην θρηνήσουμε στο μέλλον θύματα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο σημείο που χρίζει διόρθωσης, σε ότι αφορά αφενός τον φωτισμό τις βραδινές ώρες και αφετέρου την έλλειψη σηματοδότησης, γιατί σε όλη την πόλη παρόμοια γεγονότα καταδεικνύουν και υπενθυμίζουν την εγκληματική αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου Φυλής, η οποία μάταια προσπαθεί εδώ και καιρό να μας πείσει πως όλα είναι… ωραία και καλά!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας