ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ζητάμε ουσιαστικές - συντονισμένες ενέργειες και αντίσταση κόντρα στο κατεστημένο (video)


Σε στιγμές όπως αυτές που ζούμε το τελευταίο διάστημα άπαντες ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του κόσμου. Χωρίς παραταξιακούς χρωματισμούς και πολιτικές επιρροές, όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό αιρετοί, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τα κεκτημένα, αυτά που κάποιοι έχουν καταφέρει με τις πρακτικές τους να θέσουν σε αμφιβολία.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» μέσω του επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα αλλά και των υπολοίπων μελών, έχει «καυτηριάσει», κατακρίνει και πολλές φορές καταδικάσει τη σημερινή διοίκηση του Δήμου Φυλής. Και όχι άδικα, καθώς τα κακώς κείμενα στο δήμο μας είναι πολλά και οι διοικούντες πολλές φορές δείχνουν αδυναμία επίλυσης σημαντικών ζητημάτων. Αυτή το φορά όμως, ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός και η παράταξή μας θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να καταφέρουμε να διασώσουμε ότι μπορούμε από το νέο, εργασιακό «έγκλημα» που διαπράττει η κυβέρνηση.

Μια «γροθιά» οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής (video)


Απόγνωση, αγανάκτηση, οργή και πικρία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων που μετά τις νέες, προκλητικές αποφάσεις της κυβέρνησης -που ουσιαστικά αποτελούν τον προπομπό του ολοκληρωτικού «ευνουχισμού» της τοπικής αυτοδιοίκησης- βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται με τρόπο βίαιο και ωμό, αλλά παράλληλα πλήρως ενδεικτικό των προθέσεων της μνημονιακής κυβέρνησης.

Μια απόφαση που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους, συνεχίζει την πολιτική της εξαθλίωσης και του αφανισμού και δίνει ακόμα ένα «ηχηρό» μήνυμα για τις νέες πρακτικές εκείνων που προτιμούν να κτυπούν, όχι τις κεφαλαιακές δυναστείες και τους τροϊκανούς, αλλά τους απλούς πολίτες και τους βιοπαλαιστές.

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Όχι στην πλήρη… ακινησία, όχι στην υποταγή


Ελάχιστοι, είναι η αλήθεια, περίμεναν κάποια αντίδραση από τη διοίκηση του Δήμου Φυλής, σε ότι αφορά το θέμα της απόφασης της κυβέρνησης για την ουσιαστική κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Και αυτό, όχι μόνο διότι οι τοπικοί άρχοντες έχουν πολλά θέματα που τους απασχολούν και ενδεχομένως…εξαντλούν τις δυνάμεις τους (θυμίζουμε οι υπάλληλοι του δήμου παραμένουν απλήρωτοι, έχοντας βρεθεί στη μέση μιας κόντρας μεταξύ της περιφέρειας και της διοίκησης Μπουραΐμη η οποία φαντάζει πραγματικά «περίεργη» σε πολλούς) αλλά και γιατί κατά το παρελθόν έχουμε αντικρύσει πολλάκις την ίδια, αναιμική αντίδραση και σε άλλα ζητήματα μείζονος σημασίας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας