ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου 08-07-2013 και ώρα 15:00

Άνω Λιόσια 05-07-2013
Αριθ.Πρωτ.: 33229

Π Ρ Ο Σ …………………………………...

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 8/7/2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 9 συνεδρίαση(ΕΚΤΑΚΤΗ) του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα:

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... VERTIGO Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Φίλοι γονείς
 

Μέσα σε πνεύμα συναδερφικής κατανόησης ευπρέπειας και συνοχής διεξήχθει την 1η Ιουλίου η δεύτερη διευρυμένη ΔΕΠ του Δήμου Φυλής.
 

Η γνώση των προβλημάτων της Παιδείας στον τόπο μας που όλοι οι γονείς γνωρίζουμε, αλλά και η επίγνωση της όντως σκληρής οικονομικής πραγματικότητας που βιώνει η πατρίδα μας άρα και ο Δήμος μας, σε συνδυασμό με την πρωτόγνωρη αδιαφορία που επιδεικνύει η σημερινή διοίκηση του Δημάρχου Μπουραίμη σε σοβαρά προβλήματα της Παιδείας, ενώσαμε τις φωνές μας σε μια γροθιά συνοχής, επιμονής, αποφασιστικότητας και διεκδίκησης.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

"Πλούσιο" θέαμα στον Άγιο Νεκτάριο στην εορτή των Αγίων Πάντων (VIDEO)


«Ανάσα» δροσιάς μέσα στο καλοκαιρινό απόγευμα αποτέλεσε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια, το Σάββατο 29 Ιουνίου. Ο πάτερ Μηνάς οργάνωσε ιδανικά την πανήγυρη της εορτής των Αγίων Πάντων, η οποία εκτός από φαγητό και ποτό, περιλάμβανε επίσης εξαιρετικά χορευτικά και απολαυστικά ποντιακά τραγούδια, που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους αποφάσισαν να περάσουν το απόγευμά τους στο τέρμα της Ιονίου Πελάγους, σε μια περιοχή βέβαια που, απαιτεί, την προσοχή των διοικούντων και φυσικά την περαιτέρω αναβάθμισή της.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Υπέροχες νησιώτικες στιγμές από τον «Αιγέα» (video)


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η ετήσια γιορτή του συνδέσμου Αιγαιοπελαγίτικου πολιτισμού «Ο Αιγέας». Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε πλήθος κόσμου, με τους μικρούς και μεγάλους χορευτές του συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένο το κοινό που παράλληλα απόλαυσε νόστιμα και εδέσματα και άκουσε πολλά νησιώτικα τραγούδια.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήταν για ακόμη μια χρονιά εκεί, με τον επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα στην ομιλία του να δίνει τις ευχές του σε όλους όσους συντέλεσαν στο να έρθει εις πέρας η πολύ όμορφη βραδιά του «Αιγέα».

Στα χέρια των εργαζομένων ο «Ξένιος»


Δεκτή έκανε, σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου 2013, με γνωμοδότησή του, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) τη μεταβίβαση του ραδιοφωνικού σταθμού «Ξένιος» στους 47 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 16 είναι δημοσιογράφοι, προκειμένου να διαχειριστούν τη συχνότητα και να τον λειτουργήσουν οι ίδιοι.

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής: Ένα συνεχές… déjà vu!


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε, σαν «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», αναφερθεί στα κακώς κείμενα του δημοτικού συμβουλίου. Λανθασμένοι -αν όχι επικίνδυνοι- για τον τόπο χειρισμοί της διοίκησης, υποσχέσεις που «πνίγονται» στην αναβλητικότητα και δεσμεύσεις που παραπέμπουν σε απεγνωσμένες κινήσεις εντυπωσιασμού, συνθέτουν το σκηνικό για τους ανθρώπους που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του τόπου. Μια πρόχειρη ανασκόπηση των όσων είδαμε και ακούσαμε το βράδυ της Πέμπτης έρχεται να υπενθυμίσει στον καθέναν από εμάς, πως όλα αυτά κάπως και… κάπου τα έχουμε ξανακούσει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας