ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εντυπωσιακή η εκδήλωση του ΔΑΣ Ζεφυρίου – Σάββας Σάββας: «Το Ζεφύρι μας βάζει τα γυαλιά…» (VIDEO)


Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν από το κλειστό γυμναστήριο του Ζεφυρίου «Σπάρτακος» όσοι βρέθηκαν στην γιορτή αθλητισμού που πραγματοποίησε ο τοπικός ΔΑΣ. Τιμήθηκαν αθλητές από όλα τα τμήματα του συλλόγου (Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδόσφαιρο, Ελληνορωμαϊκή Πάλη, Πινγκ-Πονγκ), όμως χωρίς καμία αμφιβολία την παράσταση έκλεψαν τα πιτσιρίκια της ενόργανης, που χάρισαν ένα εκπληκτικό θέαμα στο κοινό και άφησαν με το στόμα ανοικτό όσους δεν είχαν... ενημερωθεί για τις δυνατότητές τους.

Δήμαρχε, δείξε λίγο σεβασμό!

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

Δήμαρχε, σου απευθύνεται ένας μηχανικός, ένας συνάδελφός σου, ένας εκ των επικεφαλής της προσπάθειας στήριξης του τεχνικού κόσμου του «τόπου σου». Πέρασαν σχεδόν 5 μήνες από τη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώσαμε στην αίθουσα του δημαρχείου. Εκεί, όπου σου θέσαμε το οριακό σημείο στο οποίο έχουμε φτάσει ως κλάδος, ως μηχανικοί αλλά κυρίως ως άνθρωποι. Εκεί, όπου εσύ ο ίδιος μας έταξες λαγούς με πετραχήλια. Τι έκανες όμως από τότε έως σήμερα δήμαρχε; ΤΙΠΟΤΑ. Κι επειδή εμείς οι μηχανικοί βασιζόμαστε μόνο στα γεγονότα, διάβασε:


 Ανέθεσες:

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Aϊκίντο και χορός, όλα τα "δένει" ο αθλητισμός! - "Πανδαισία" από τη Φερενίκη (VIDEO)


Εντυπωσίασαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της «Φερενίκης» στην ετήσια γιορτή γυμναστικής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια. Η εκδήλωση άφησε ικανοποιημένο το κοινό που βρέθηκε στο κλειστό, αφού το «μενού» τα είχε όλα: Από «extreme» κινήσεις πολεμικών τεχνών από έμπειρους αθλητές, μέχρι και… τσαχπίνικους χορούς από τα αξιολάτρευτα πιτσιρίκια που έδωσαν τη δική τους νότα στο ζεστό κυριακάτικο απόγευμα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββας Σάββας, ο οποίος βράβευσε νεαρές αθλήτριες, ενώ απόλαυσε κάθε στιγμή δίπλα στα παιδάκια που αποτελούν δίχως αμφιβολία το μέλλον αυτού του τόπου. Σε ότι αφορά την εκδήλωση τόσο η Μαρία Πλαβούκου, όσο και η Μαρία Παπαδήμα κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να φέρουν εις πέρας την «αποστολή» τους, διοργανώνοντας μια εξαιρετική γιορτή…

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στην παρουσίαση του βιβλίου της Ν. Γκουτζικίδου


Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε, η τέχνη αποτελεί -αν όχι την κύρια- μια από τις πιο σημαντικές διεξόδους από τα κακώς κείμενα που δυναστεύουν την καθημερινότητά μας. Μέσα στα τόσα προβλήματα του τόπου μας, με υπερηφάνεια και τιμή βλέπουμε ένα νεαρό κορίτσι από τα μέρη μας να διαπρέπει στον συγγραφικό χώρο, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύπαθη περιοχή μας.

Την περασμένη Τρίτη 11 Ιουνίου, στο Δημοτικό Ωδείο Άνω Λιοσίων μια κοπέλα που μεγάλωσε και έζησε στα Άνω Λιόσια, μας θύμισε πως… ακόμα και τώρα έχουμε λόγους να αισθανόμαστε περήφανοι για αυτόν τον τόπο: Η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου, πνεύμα ανήσυχο και δημιουργικό, παρουσίασε το 5ο της συγγραφικό έργο, το βιβλίο με τίτλο «Το μυστικό των αλόγων, η επιστροφή», ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα με «δυνατή» πλοκή που θα ζήλευαν και τα πλέον πετυχημένα «best sellers».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας