ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Μπόχα και δυσωδία! – Δυστυχώς… δεν είναι μόνο τα σκουπίδια που «βρωμάνε» στη Φυλή!



Στην Ελλάδα της οικονομικής εξαθλίωσης, των κακουχιών και της κοινωνικής αποσταθεροποίησης, θα περιμέναμε πως οι εντός συνόρων πολιτικές δυνάμεις και οι άνθρωποι που έχουν επωμιστεί στους ώμους τους το βάρος της αναδόμησης της χώρας θα είχαν τη διάθεση και το σθένος να αντιμετωπίσουν στα ίσια τα κακώς κείμενα και θα κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια τα επιλύσουν τα σημαντικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον λαό.

Όμως διαψευστήκαμε, αντικρίσαμε για ακόμη μια φορά την ωμή πραγματικότητα που δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με τίποτα από τα παραπάνω. Και ειδικά για εμάς, τους κατοίκους του Δήμου Φυλής η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη, καθώς συνεχίζουμε να βλέπουμε κάποιους που, δίχως ίχνος σεβασμού, παίζουν με τις ζωές μας και μετονομάζουν τον ουσιαστικό επερχόμενο θάνατο της περιοχής μας, σε… νίκη κόντρα στα συμφέροντα!

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τι σημαίνει λάθος Μνημόνιο; Ότι θα το αντικαταστήσουμε με σωστό Μνημόνιο;

Αν κάναμε μια πιο ψύχραιμη ανάλυση των εκθέσεων του ΔΝΤ και της παραδοχής του λάθους για το ελληνικό χρέος, ίσως δε θα έπρεπε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον της χώρας.

Το mea culpa της Λαγκάρντ έχει γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνής μέσα ενημέρωσης και αυτό ίσως να σήμαινε σε πιο… ιδανικές εποχές ότι θα έπρεπε να περιμένουμε βελτιώσεις του προγράμματος. Είναι όμως, έτσι;

«Το ΔΝΤ ομολογεί: Αποτύχαμε να αντιληφθούμε τη ζημιά που θα προκαλούσε η λιτότητα στην Ελλάδα», είναι ο κεντρικός τίτλος στο δημοσίευμα του Guardian.

«Η ΕΕ έβαλε την ασφάλεια της ευρωζώνης πάνω από την Ελλάδα, αναφέρεται σε έκθεση του ΔΝΤ», γράφει η Telegraph που χαρακτηρίζει «κακοφτιαγμένο» το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας επειδή ήταν μια προσπάθεια να σωθεί το κοινό νόμισμα παρά η ελληνική οικονομία που βούλιαζε στα χρέη της.

Προτάσεις για το συγκοινωνιακό από τους συλλόγους του Δήμου Φυλής

Κοινή, ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Φυλής και τους δημοτικούς συμβούλους απέστειλαν οι πρόεδροι των συλλόγων Πανοράματος (Νικηφόρος Δαδάνης), Ζωφριάς (Ευαγγελία Κωβαίου) και ο Γιάννης Μαυροειδάκος (μέλος της Επιτροπής διαβούλευσης) με θέμα τη διόρθωση των πολλών συγκοινωνιακών προβλημάτων που υπάρχουν στην περιοχή μας. Αναλυτικά:

ΘΕΜΑ: Λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών : 711 (Ζωφριάς) της Δημοτικής Κοινότητας Ανω Λιοσίων, Β12 (Πανοράματος) της Δημοτικής Κοινότητας Ανω Λιοσίων & 735 (Ζεφυρίου) της Δημοτικής Κοινότητας Ζεφυρίου.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΜE ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΣΕ ΜΕΝΙΔΙ, ΠΕΡΑΜΑ, ΖΩΦΡΙΑ


Tα νυχτερινά δρομολόγια των λεωφορείων στον Ασπρόπυργο εκτελούνται πλέον με την συνοδεία περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ, καθώς επικρατεί μεγάλη ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων αλλά και των επιβατών, λόγω των συχνών επιθέσεων από ομάδες Αθίγγανων αλλά και από συμμορίες ανηλίκων.

Tο επιβατικό κοινό αλλά και οι εργαζόμενοι της ΟΣΥ, πέφτουν συχνά θύματα επιθέσεων από εγκληματικές συμμορίες σε περιοχές όπως το Μενίδι το Ανω Πέραμα, η Ελευσίνα , η Ζωφριά και το Ζεφύρι, τις οποίες ομάδες αθίγγανων αλλά και συμμορίες ανηλίκων έχουν μετατρέψει σε «Αγρια Δύση», αναφέρει η Καθημερινή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας