ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε…


Όσοι παρακολούθησαν το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, αντιλήφθηκαν και πάλι πως η διοίκηση του Δήμου Φυλής δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις πάνω στα θέματα που απασχολούν τους δημότες.

«Αναίμακτες» απαντήσεις, αόριστες δεσμεύσεις και αίολες υποσχέσεις συνθέτουν το σκηνικό για μια διοίκηση που πλέον μοιάζει ανήμπορη να κάνει πράξη αυτά για τα οποία δεσμεύτηκε στο παρελθόν.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Δήμος Φυλής, 2013: Η λογοκρισία… ζει και βασιλεύει!

Πολύ θα θέλαμε στην επίσημη ανακοίνωσή μας σαν δημοτική παράταξη, να εστιάζαμε την προσοχή μας και να ασκούσαμε -ως οφείλουμε- την κριτική μας, πάνω στα ζητήματα που «καίνε» τους κατοίκους της περιοχής, τα οποία επί της ουσίας θα έπρεπε να αποτελούν τα κύρια και μοναδικά θέματα συζήτησης σε ένα δημοτικό συμβούλιο.

Όμως αδυνατούμε να πράξουμε κάτι τέτοιο.

Αδυνατούμε, καθώς πλέον τίθεται ξεκάθαρα θέμα μη δημοκρατικής λειτουργίας ενός δημοτικού συμβουλίου, που δυστυχώς φαίνεται να χρησιμοποιείται πλέον, όχι ως χώρος υγιούς διαβούλευσης, ανταλλαγής ιδεών και εποικοδομητικού διαλόγου μεταξύ των αιρετών, αλλά ως «κτήμα» εκείνων που ενοχλούνται τόσο από την (καταγεγραμμένη) πραγματικότητα, ώστε να αναγκάζονται σε μεσαιωνικές πρακτικές, προκειμένου να… διασωθεί η εικόνα («ίματζ» αγγλιστί…) και όχι να αποτυπωθεί η, σκληρή κάποιες φορές, αλήθεια.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 14/5/2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 20:30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 7 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα

1. Έγκριση υποβολής πρότασης από τον ΑΣΔΑ για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ 2012-2015», για την ενεργειακή αναβάθμιση του δημοτικού Κολυμβητηρίου.(ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Πρόεδρος Δ.Σ. ν.π.δ.δ. κ. Σκαμαντζούρας Κων/νος)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας