ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Μήνυμα του Σάββα Ι. Σάββα για την εορτή του Πάσχα


Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες,

Δίχως αμφιβολία οι στιγμές που βιώνουμε σαν κοινωνία και έθνος είναι ιδιαιτέρως δύσκολες και όλοι μας προσπαθούμε να αντλήσουμε δύναμη από τις αξίες, τις παραδόσεις και τη θρησκεία μας, για να αντεπεξέλθουμε στον κυκεώνα των προβλημάτων που ορθώνεται μπροστά μας.

Το Άγιον Πάσχα και η απελευθέρωση του Θεανθρώπου από τα δεσμά του Θανάτου, είναι το καλύτερο μήνυμα προς τον ταλαιπωρημένο λαό, μια ηλιαχτίδα ελπίδας και μια νότα αισιοδοξίας: Πρέπει να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο, καλούμαστε να παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας και αυτό είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ανοικτή επιστολή του Πέτρου Βιρβίλη - Πολλά τα… θέματα στο συγκοινωνιακό


Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχο του Δήμου Φυλής έστειλε ο οικονομολόγος και μέλος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», Πέτρος Βιρβίλης, με την οποία θίγει ένα από τα πιο σημαντικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του καλλικρατικού δήμου Φυλής, αυτό της συγκοινωνίας. Αναλυτικά η επιστολή:

"Κύριε Δήμαρχε,

Με αφορμή ενός περιστατικού με λεωφορείο του Ο.Α.Σ.Α που είχα, σας απευθύνω αυτή την επιστολή για να τονίσω την πλήρη ανυπαρξία του Δήμου και του Δημοτικού Συμβουλίου σε θέματα αστικής συγκοινωνίας της περιοχής μας και επίλυσης των προβλημάτων της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας