ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Λ.Ρακιντζής: "Τρελό φαγοπότι στους ΟΤΑ!"

Αναφερόμενος στους παράγοντες που ευνοούν την κακοδιοίκηση στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σταχυολόγησε τη λειτουργία αρκετών αιρετών στα όρια της νομιμότητας, την απότομη και χωρίς προηγούμενη οργάνωση μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, και τους ανεπαρκείς ελέγχους από την κεντρική διοίκηση.

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πλήθος κόσμου στη μεταφορά της εικόνας από τη μονή Κλειστών στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια – «Τρανταχτές» οι απουσίες


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τηρήθηκε από εκατοντάδες πιστούς το έθιμο της καθόδου της εικόνας της Παναγίας στα Άνω Λιόσια, από τη Μονή Κλειστών της Χασιάς. Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, γεγονός που καταδεικνύει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη διάθεση του λαού να «πιαστεί» από την θρησκεία και τις παραδόσεις μας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα δυσθεώρητα προβλήματα που ορθώνονται μπροστά του.

Παρών στην εκδήλωση ήταν -φυσικά όπως κάθε χρονιά- ο επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Σάββας Σάββας, ο οποίος φορώντας την παραδοσιακή αρβανίτικη στολή εργασίας, συνόδευσε το αντίγραφο της ιεράς εικόνας μέχρι τα Άνω Λιόσια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας