ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Στο θλιβερό ελληνικό δημόσιο ο επίορκος τείνει να γίνει τίτλος τιμής

Όταν ακόμη και οι καταδικασμένοι, δολοφόνοι, δεν απολύονται και δεν χάνουν τα μισθολογικά τους δικαιώματα, γιατί είναι κρατικοί και όχι ιδιωτικοί υπάλληλοι ενταγμένοι στην «δύναμη» των 10.000 απατεώνων κρατικών που κοντεύουν να ρίξουν την κυβέρνηση μην ξαφνιαστείτε αν μελλοντικά ονομαστούν αντιστασιακοί πατριώτες. Άλλωστε ήδη αντί απατεώνες αποκαλούνται απλώς επίορκοι.

Εάν μάλιστα τα κόμματα υπολογίσουν ότι οι συγκεκριμένοι απατεώνες μπορούν να προσφέρουν 50-100.000 ψήφους θα ζητηθεί από την κοινωνία να τους αναγνωρίσει ως «κακοποιηθέντα άτομα» της πολιτικής προπαγάνδας και των μέσων ενημέρωσης...

Ο λόγος; Στην Ελλάδα δεν έχει καμία σημασία τι λέει η δικαιοσύνη. Αν δουλεύεις στο κράτος και κλέψεις ένοχος είσαι μόνο αν το πουν οι συνδικαλιστές και τα στημένα Πειθαρχικά Συμβούλια.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Οι προστάτες των επίορκων είναι κι αυτοί επίορκοι

Ειλικρινά τρελαίνομαι βλέποντας τις τελευταίες ημέρες τους τακτικισμούς και τις κουτοπονηριές του πολιτικού συστήματος προκειμένου να περισώσει -άκουσον άκουσον- τους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους από τα… νύχια της τρόικας! Μα, επιτέλους, λίγη σοβαρότητα από τα τρία κόμματα που συγκυβερνούν όχι απλώς δεν θα τους έβλαπτε, τουναντίον θα τους ανέβαζε στην εκτίμηση της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων. Μου είναι εντελώς ακατανόητο και ψυχοφθόρο να συζητάμε και να επιχειρηματολογούμε για τα αυτονόητα, αλλά, όπως φαίνεται ακόμα και τώρα, αυτό είναι αναγκαίο σε μια χώρα όπου όταν δεν έχουμε ποιον να κοροϊδέψουμε, κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Να πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή. Σήμερα στα κιτάπια του Δημοσίου υπάρχουν ονόματα 7.000 περίπου επίορκων υπαλλήλων.

Ως πότε θα πληρώνουμε τους επίορκους του δημοσίου;




Share
Φωτο: "Έθνος"
Και ύστερα μας φταίνε οι ξένοι, οι δανειστές, οι Ελοχίμ, αυτοί που μας ψεκάζουν και όλοι οι εχθροί της Ελλάδας και δε φταίμε εμείς οι ίδιοι.
Η αποκάλυψη της λίστας 1.301 ονομάτων επίορκων δημοσίων υπαλλήλων από το «Έθνος της Κυριακής» είναι η επιτομή του τι συμβαίνει στη χώρα και παλαιότερα αλλά και τώρα. Δείχνει γιατί οι τροϊκανοί κάνουν ότι θέλουν και δεν ακούνε ούτε την κραυγή της κοινωνίας, ούτε κανέναν άλλο.
Και επιβεβαιώνουν αυτό που λέμε τόσο καιρό. Ένα διαλυμένο κράτος επί χρόνια είναι αυτό που ευθύνεται για το γεγονός ότι έχουμε φάει στα μούτρα τόσα μέτρα και τόση λιτότητα. Σε αγαστή συνεργασία φυσικά με τους πολιτικούς που ποτέ δε θέλουν να σπάσουν αυγά και να χτυπήσουν την «ιερή αγελάδα», τον δημόσιο τομέα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας