ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Στο… ίδιο έργο θεατές – Η χθεσινή βροχή έφερε για ακόμη μια φορά αναστάτωση και βάσανα στους κατοίκους Άνω Λιοσίων και Ζεφυρίου


Ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν οι ουρανοί άνοιξαν και το νερό έπεφτε ασταμάτητα πάνω από την Αττική. Θεωρητικά, η ιδέα της βροχής για τους ανθρώπους που απολάμβαναν στην αγκαλιά του Μορφέα τη σπιτική θαλπωρή ήταν απολαυστική, ωστόσο η πραγματικότητα για αρκετές συνοικίες σε Άνω Λιόσια και Ζεφύρι είναι πολύ-πολύ διαφορετική.

Το πρωί και μετά τη νεροποντή, οι δυσοίωνες προβλέψεις όσων γνωρίζουν την κατάσταση στις δύο πόλεις επιβεβαιώθηκαν πλήρως και το «μενού» περιλάμβανε διάφορα: Σπίτια πλημμυρισμένα, δρόμους μη προσπελάσιμους λόγω του νερού και πάσης φύσης προβλήματα που βέβαια, δεν είχαν αιτία μόνο το -πραγματικά πολύ- νερό, αλλά την ανυπαρξία αντιπλημμυρικών έργων, τα οποία η διοίκηση του Δήμου Φυλής και ο ίδιος ο Δήμαρχος φαίνεται να έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013





«Παγώνουν» οι προσλήψεις προσωπικού σε δήμους και περιφέρειες, καθώς και στα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου των ΟΤΑ μέχρι το τέλος του 2016, για όλους τους κλάδους και τις ειδικότητες.

Σύμφωνα με επείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών, η αναστολή προσλήψεων εντάσσεται στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων (Μεσοπρόθεσμο) που αφορούν, μεταξύ άλλων, στον περιορισμό και στην αναστολή των προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ α' και β' βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών για τα επόμενα τέσσερα έτη.

Το «κατηγορώ» των κατοίκων του οικισμού «Γεννηματάς 2» στον Δήμαρχο για τα προβλήματα της περιοχής


Μεγάλη έκπληξη, αλλά και αντιδράσεις, προκάλεσαν τα λόγια του κ. Μπουραΐμη κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του συλλόγου των κατοίκων του οικισμού «Γεννηματάς 2». Ο Δήμαρχος δε δίστασε να χαρακτηρίσει τον εν λόγω οικισμό… φιλέτο της ευρύτερης περιοχής, άποψη όμως που δεν φαίνεται να ενστερνίζονται σε καμία των περιπτώσεων οι κάτοικοι, οι οποίοι μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς «κατηγορήθηκαν» από τον κ. Μπουραΐμη για παράκαμψη της δημοτικής αρχής, διότι θέλησαν να θέσουν τα θέματά τους στη βουλή, χωρίς να έχουν ενημερώσει τη διοίκηση του δήμου!

«Πέρα από τις δυνάμεις μας και θέμα συμφερόντων το ζήτημα της χωματερής…»


Αποφασισμένος να δώσει τη δική του μάχη, από το πόστο του δημοτικού συμβούλου και φυσικά από αυτό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», δηλώνει ο Σάββας Ι. Σάββας, αναφορικά με το θέμα της χωματερής και φυσικά κόντρα σε όλους εκείνους που συνεχίζουν να παίζουν με τις ζωές των πολιτών, εξυπηρετώντας πολιτικά και μικροκομματικά συμφέροντα.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

«Να τιμήσουμε αυτούς που πέρασαν από τα δημοτικά έδρανα…»


Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Αττικής Αίθριον», ο σύλλογος Ηπειρωτών Ζεφυρίου έκοψε την πίτα του για το νέο έτος. Το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββας Σάββας, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πρόσωπα που με το έργο τους βοήθησαν σημαντικά -παρά τα δεδομένα προβλήματα- το Ζεφύρι να αναπτυχθεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας