ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» κοντά στην τρίτη ηλικία


Ημέρες χαράς ήταν η χθεσινή και η σημερινή για τους ηλικιωμένους των Κ.Α.Π.Η. Ζεφυρίου και Άνω Λιοσίων, καθώς σε δύο πολύ όμορφες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν οι τελετές κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά. Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεν θα μπορούσε να μην βρεθεί στο πλευρό των περήφανων γηρατειών, καθώς μέσω του επικεφαλής της παράταξης κ. Σάββα Σάββα έστειλε το δικό της μήνυμα στους ανθρώπους που χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ την αγάπη, τη φροντίδα και τη συμπόνια όλων μας.

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δήλωση Σάββα Ι. Σάββα για την πρόσφατη καταστροφή στο ρέμα της Εσχατιάς στο Ζεφύρι


Η πρόσφατη καταιγίδα που έπληξε την Αττική πριν από λίγες ημέρες είχε, ξανά, καταστροφικές συνέπειες για το τμήμα του ρέματος της Εσχατιάς που βρίσκεται μια ανάσα από τα σπίτια της οδού Ανεξαρτησίας στο Ζεφύρι. Το προστατευτικό τοιχίο δεν άντεξε και η κατάρρευσή του φυσικά προκάλεσε σοκ στους κατοίκους της γειτονιάς, με τις εικόνες βιβλικής καταστροφής να εγείρουν -ξεκάθαρα- θέμα ασφάλειας για τους ίδιους και τις οικογένειές τους!

Όπως λένε οι κάτοικοι, το πρόβλημα έχει οξυνθεί μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 στην Πάρνηθα, ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό δεν ήταν αρκετό για να «αφυπνίσει» τους αρμοδίους. Βλέπετε, ο Δήμαρχος Φυλής εμμένει να ρίχνει το μπαλάκι στον περιφερειάρχη, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι πως ο κίνδυνος και η αβεβαιότητα παραμένουν και λύσεις δεν δίνονται.

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» αφουγκράστηκε τα πολλά προβλήματα των κατοίκων της πολύπαθης περιοχής της Άνω Λίμνης, στα Άνω Λιόσια – «Δεν πάει άλλο» λέει ο κόσμος


Φωνές οργής, αγανάκτησης και θυμού αναβλύζουν από τις ψυχές των κατοίκων της Άνω Λίμνης στα Άνω Λιόσια. Συναισθήματα που έγιναν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρα την περασμένη Παρασκευή σε όσους βρέθηκαν στα γραφεία της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Σε μια κατάμεστη αίθουσα που ξεχείλιζε από δικαιολογημένη αγανάκτηση, συντοπίτες μας, που έχουν βιώσει στο… πετσί τους τα βάσανα που προκαλεί η αδυναμία της διοίκησης του Δήμου Φυλής να δώσει ένα τέλος στα δεινά -που κατά κύριο λόγο προκαλούνται από την παραβατική συμπεριφορά μερίδας τσιγγάνων- είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με μέλη της παράταξης και τον επικεφαλής Σάββα Ι. Σάββα, τα προβλήματα που κυριολεκτικά έχουν μετατρέψει τις ζωές τους σε κόλαση.

Σάββας Σάββας: «Να αναδειχθεί η παραβατικότητα»


Τα προβλήματα που μαστίζουν την περιοχή του Ζεφυρίου δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στην κοπή της πίτας του συλλόγου Πελοποννησίων της πόλης «Ο Γέρος του Μωριά». Σε συνέχεια των αποκαλύψεων του προέδρου Βασίλη Θεοδωρόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για ύπουλο σχέδιο εξαφάνισης του συλλόγου και αντικατάστασής του από αντίστοιχο των Ρομά (!) ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Φυλής κ. Σάββας Σάββας, επανέλαβε την πάγια θέση του για ανάδειξη της παραβατικότητας, θέμα που έχει αφεθεί… στη μοίρα του από την υπάρχουσα διοίκηση του καλλικρατικού δήμου. Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»:

Ακόμα... γίνονται περικοπές στις συντάξεις των βουλευτών!



?



Την ώρα που πάνω από δύο εκατομμύρια συνταξιούχοι έχουν δει τις συντάξεις τους να περικόπτονται, βουλευτές και τοπικοί άρχοντες εξακολουθούν να παίρνουν ολόκληρη τη σύνταξή τους.


Κι αυτό, γιατί δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου η διάταξη που περιλαμβάνεται στον νόμο 4093/12 και προβλέπει τη μείωση των συντάξεων κατά 20% ή 30% των βουλευτών και τοπικών αρχόντων και δεν αναμένεται να εφαρμοστεί ούτε στο τέλος Φεβρουαρίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας