ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Ιδού οι αποδείξεις για το πώς φτάσαμε στη χρεοκοπία

 




Share
Δεν έχει τέλος η διαφθορά στο δημόσιο τομέα, και ειδικά στους ΟΤΑ που αναδεικνύονται πάντα πρωταθλητές. Ούτε η οικονομική κρίση, ούτε τα Μνημόνια δε μπορούν, όπως φαίνεται, να αλλάξουν το DNA μιας μερίδας Ελλήνων που πιστεύουν ότι το πάρτι θα μπορεί να συνεχίζεται, ακόμη κι όταν η Ελλάδα είναι χρεοκοπημένη. Η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περιγράφει τα όσα έγιναν (κι έπεσαν στην αντίληψή του) το 2010, δηλαδή στο πρώτο έτος εφαρμογής του Μνημονίου. Ούτε κι εκείνο το σοκ δεν ήταν αρκετό προκειμένου να κάνει ορισμένους να σκεφτούν ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και τα ταμεία άδειασαν. Είναι χαρακτηριστικά μιας άλλης εποχής και αλλά και η απόδειξη για το πώς έφτασε η Ελλάδα στη χρεοκοπία.

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«Χείμαρρος» ο Σάββας Σάββας: «Ξεχνούν ότι εδώ ζουν άνθρωποι»


Μια ημέρα πριν τη νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Αστικών Απορριμμάτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής, το θέμα στην κοπή της πίτας των Εργαζομένων του Δήμου δεν θα μπορούσε να παρεκκλίνει από το μέγα αυτό ζήτημα.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" Σάββας Ι. Σάββας υπερθεμάτισε για ακόμη μια φορά το «βρώμικο» παιχνίδι που παίζεται πίσω από την πλάτη του λαού του Δήμου Φυλής, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχιση του αγώνα κόντρα σε αυτούς που υποβαθμίζουν την ποιότητά της ζωής των κατοίκων του τόπου μας, ενώ δεν παρέλειψε να αποδώσει τα εύσημα στους «αφανείς ήρωες», εργαζομένους, που καθημερινά μοχθούν για να διατηρήσουν την πόλη μας καθαρή:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΠΡΟΣ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 
Ο τόπος μας ζει ιστορικές στιγμές για το μέλλον και την ύπαρξή του.  Μας αφορά όλους.
Ο Δήμος Φυλής,  σας καλεί, σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10:00, μπροστά στα γραφεία του ΕΔΣΝΑ (Άντερσεν 6 & Μωραΐτη 90, Ψυχικό), ενάντια στην κατασκευή Εργοστασίου Επεξεργασίας Αστικών Απορριμμάτων στο χώρο του ΧΥΤΑ Φυλής στη Δημ. Ενότητα Φυλής.
Αναχώρηση λεωφορείων την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013 από την πλατεία Στρ. Λιόση (δίπλα από το Δημαρχείο) την 09:30, από την πλατεία Δημαρχείου Ζεφυρίου 09:00 και από την πλατεία Βορεινό 09:00, πλατεία Δημαρχείου Χασιάς 09:00.
Το δικαίωμα στη ζωή είναι υπόθεση όλων μας.
Η υποχρέωση στο μέλλον των παιδιών μας είναι αδιαπραγμάτευτη.
Ο Αγώνας συνεχίζεται

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πολλά τα προβλήματα στο Πανόραμα, επισημάνθηκαν ξανά στην κοπή της πίτας - Σάββας Ι. Σάββας: «Στο τέλος θα φανούν όλα»

Ξεκάθαρο μήνυμα σε εκείνους που χρησιμοποιούν το «φλέγον» θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ως «εργαλείο» για πρόσκαιρες πολιτικές επιδιώξεις, απέστειλε ο Σάββας Σάββας. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Φυλής «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ», παραβρέθηκε στην εκδήλωση της κοπής της πίτας του Συλλόγου Πανοράματος, όπου συνεχάρη τα μέλη του για την κοινωνική τους δράση, ενώ παράλληλα επεσήμανε τη σημασία αναλόγων δράσεων από τους ενεργούς φορείς στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε.

Σάββας Σάββας: «Όπλα μας η θρησκεία και ο πολιτισμός μας»


Στην μισογεμάτη, δυστυχώς, αίθουσα της Γρίζας στα Άνω Λιόσια πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου αρβανίτικου πολιτισμού. Ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» Σάββας Σάββας έδωσε το παρών -όπως και η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Γιαννοπούλου- επισημαίνοντας για ακόμη μια φορά τα κοινωνικά και πολιτιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αρβανίτες, σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός δοκιμάζεται από τα δυσθεώρητα προβλήματα που ορθώνονται μπροστά του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας