ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Βλαχάκος, Γιαλοψός, Καραθανάσης: Παρόντες!

 




Share

         Τούτη η γή, η άγρια, η δαρμένη από κύματα και αέρηδες, δεν έπαψε ποτέ πάνω στους βράχους της να γεννοβολά ήρωες… Και κάθε γενιά, να κρατάει τη μαγιά, για τους επερχομένους…..
Λεβέντες που αψηφούν το θάνατο, για την πατρίδα…
Γιατί τους δεσμεύει ο όρκος του Αθηναίου Εφήβου: «την πατρίδα, ούκ ελάττω παραδώσω».
Και η ευχή-εντολή της Σπαρτιάτισσας: «ή τάν ή επι τάς»
Τέτοιοι ήταν ο Βλαχάκος, ο Γιαλοψός και ο Καραθανάσης!
Λεβέντες!

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΑ η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στην διαβούλευση και στις κινητοποιήσεις του Δήμου

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στην πρόσκληση για διαβούλευση, για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν κατά της μεταφοράς των σκουπιδιών στην περιοχή, ανταποκρίθηκε και ήταν "ΠΑΡΟΥΣΑ" και όχι "ΑΠΟΥΣΑ" όπως θέλουν να καταγράψουν προπαγανδιστικά "κίτρινοι" και "γκρίζοι " δημοσιογραφίσκοι της περιοχής. Ο κ. Σ. Γεώργας, ο Π. Δερβένης, η Κ. Πάλλη, ο Ν. Λιόσης είναι μερικά από τα στελέχη και τα μέλη της παράταξης που συμμετέχουν στην επιτροπή και παραβρέθηκαν.
Στην δική μας παράταξη, δεν λειτουργούμε ΜΟΝΟ παρουσία του επικεφαλής της παράταξης και σεβόμαστε τα όργανα και τις λειτουργίες τους. 

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στηρίζει την προσπάθεια ανέγερσης του ναού της Παναγίας Γρηγορούσας στο Ζεφύρι


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ζεφύρι, η εκδήλωση του Συλλόγου ανέγερσης Παναγίας Γρηγορούσας. Φυσικά, το κύριο θέμα όπως αναμενόταν είχε να κάνει με την… πολυθρύλητη -όπως δυστυχώς έχει αναχθεί- αποπεράτωση του έργου, η οποία για την ώρα παραμένει στον «αέρα».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε, όπως κάθε χρόνο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενότητα Πολιτών» κ. Σάββας Σάββας, ο οποίος επεσήμανε τη σημασία ενίσχυσης τέτοιων προσπαθειών στις δύσκολες ημέρες που όλοι μας περνάμε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο σημαντικό κοινωνικό έργο των ανθρώπων που μέσω της εκκλησίας προετοιμάζουν τους νέους μας για την ένταξή τους στην κοινωνία.

Συνεχίζεται ο εφιάλτης για τους κατοίκους των Άνω Λιοσίων – «Δεν κοιμόμαστε ήσυχοι»


Από την αυγή του νέου έτους, δυστυχώς, βλέπουμε το ίδιο έργο, γινόμαστε μάρτυρες αυτού που κάποιοι εξ ημών «φώναζαν» εδώ και πολύ καιρό. Τρανή απόδειξη η στάση και τα… λεγόμενα του κ. Μπουραΐμη κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών στα Άνω Λιόσια πριν από λίγες ημέρες.

Σε μια εκδήλωση όπου φάνηκε ξεκάθαρα η αδυναμία και η ανυπαρξία της διοίκησης του δήμου Φυλής και προσωπικά του κ. Μπουραΐμη, τα πολλά λόγια… είναι φτώχεια. Αυτό μάλλον θα σκέφτηκε και ο Δήμαρχος, ο οποίος προκλητικά απέφυγε να δώσει απαντήσεις στο ερώτημα που ουσιαστικά έθεσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών κ. Χρήστος Ρούσσας, ο οποίος λίγο πριν πάρει τον λόγο ο κ. Μπουραΐμης ευχήθηκε με… νόημα του χρόνου η εκδήλωση να λάβει χώρα στο -ακόμα- υπό κατασκευή κτίριο της πλατείας Ηπείρου, στη συμβολή των οδών Ιονίου Πελάγους και Ηπείρου στα Άνω Λιόσια.

Διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ. δήμου Φυλής στις 30/1. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα καλύψει ζωντανά την συνεδρίαση

.

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων, έδρα του Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 30-1-2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για να συζητήσουμε στην με αρ. 2 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :

Η μεγάλη ληστεία των ιδιοκτητών ακινήτων - Θέλουν να ζούμε στα "παγκάκια"

Σε πλήρη κατάργηση του αφορολόγητου της ακίνητης περιουσίας φαίνεται ότι προχωράει η κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλλει νέους φόρους ύψους 2 δις ευρώ στους 5.000.000 Έλληνες ιδιοκτήτες ακινήτων. Πρόκειται για τη μεγάλη ληστεία σε βάρος των ανθρώπων που έφτυσαν αίμα να αποκτήσουν ένα σπίτι, ενώ οι περισσότεροι το χρωστούν στις τράπεζες που είναι έτοιμες να τους το κατασχέσουν.

Tα σκάνδαλα στον Δήμο Άνω Λιοσίων καλά κρατούν! "Χαστούκι" η έκθεση των ελεγκτών για τη διακίνηση χρημάτων από το δημοτικό ραδιόφωνο!

Εν αναμονή του δεύτερου πορίσματος, που αφορά πλέον στο Δήμο Άνω Λιοσίων και τις προσλήψεις ή μετακινήσεις εργαζομένων που έχουν πραγματοποιηθεί, δόθηκε ήδη στη δημοσιότητα το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για την Δημοτική Ραδιοφωνία ΞΕΝΙΟΣ.
Τα όσα αναφέρουν οι ελεγκτές στην έκθεσή τους, αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας, δείχνουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τα αδιαφανή μέσα που χρησιμοποίησε η απερχόμενη δημοτική αρχή, προκειμένου να διαχειριστεί δημόσιο χρήμα, χωρίς να δίνει πουθενά αναφορά, παρακάμπτοντας νόμους και αποφάσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας