ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Κοπή της πίτας και απολογισμός της 2ης χρονιάς για την ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (video)

O Σάββας Ι. Σάββας κρατάει στα χέρια του την προσφυγή ΚΑΤΑ: της υπ' αριθμ. 364/19.11.2012
απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής 
του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του ΕΔΣΝΑ.
___________________________________________________________________________________________








Μετά την κοπή της πίτας για το 2013 που έγινε μια κατάμεστη αίθουσα με νέους ανθρώπους που στρατεύονται στην ιδέα της προσπάθειας για μια καλύτερη πόλη, ο Σάββας Ι. Σάββας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 




"Με την κοπή της πίτας, το απόγευμα της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου, μπήκε δυνατά στη νέα χρονιά η δημοτική παράταξη Φυλής"ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ". 
http://panoramafilis.blogspot.gr/2011/12/blog-post_30.html

Μια σειρά από Κοινωνικές Δράσεις - Παρεμβάσεις και Συμμετοχές χαρακτήρισε και την περσινή χρονιά. Όσα είχαμε πει τότε τα λέμε και σήμερα και πάντα θα βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον μας χρειάζεται, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, χωρίς να εξετάζουμε αν είναι ψηφοφόρος μας ή όχι. Όμως το σωστό είναι να υπάρξει σε κεντρικό και αυτοδιοικητικό επίπεδο αυτή η πρόνοια συγκρότησης ενός σταθερού μηχανισμού στήριξης των αναξιοπαθούντων και των ανέργων."

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ.

Αυτό όμως θα είναι και η αυτοκριτική μας. Ίσως δεν το παλέψαμε όσο έπρεπε και δεσμευόμαστε πως αυτή τη χρονιά θα πιέσουμε πολύ περισσότερο, γιατί οι ανάγκες των δημοτών μας είναι πλέον τεράστιες και δεν μπορούν να περιμένουν. 

Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ συμμετείχε στις εκδηλώσεις ΟΛΩΝ των Συλλόγων της περιοχής μας. Είτε ήταν η κοπή της πίτας, είτε ήταν καλοκαιρινή εκδήλωση, είτε ήταν οποιαδήποτε δραστηριότητα, εμείς είμαστε εκεί.
http://www.acharnorama.gr/site/geitonikoi_dhmoi/paron_se_oles_tis_kopes_pitas_syllogon_o_sabbas_sabbas_.html

Καταγγείλαμε την δημιουργία ΜΚΟ και στον Δήμο μας κάνοντας ερωτήματα δύσκολα σε εκείνους που ήθελαν να παίξουν με τις ζωές των Δημοτών μας
http://savvassavvas.blogspot.gr/2012/02/blog-post_9350.html

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε επισκέψεις Βουλευτών και υποψήφιων Βουλευτών κομμάτων του Κοινοβουλίου ή μη.


Μάλιστα, τέτοιες συζητήσεις η "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ" θα της επιδιώκει για να μάθουν όλοι όσοι εμπλέκονται με τα κοινά στα χώματά μας, τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Φυλής στην καθημερινότητά τους.

ΠΑΙΔΕΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ:

Αναρωτηθήκαμε για το τι κάνει αυτή η Διοίκηση με τους Αθλητικούς χώρους των Άνω Λιοσίων.
SOS εξέπεμψε και ο ΔΑΣ Ζεφυρίου.
Αγανακτήσαμε σκεπτόμενοι το χάλι που είχε περιέλθει το στάδιο του Ακράτητου. Κυρίως για τον κόπο όλων όσων προσπάθησαν κάποτε να φτιαχτεί αυτό το γήπεδο. Γιατί όσοι δεν το ξέρουν αυτό το γήπεδο φτιάχτηκε με αγάπη και πολύ κόπο από ανθρώπους που ήθελαν να προσφέρουν πραγματικά. 
http://savvassavvas.blogspot.gr/2012/02/blog-post_6312.html

Για πολύ καιρό ακούγαμε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ, ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ...
Αλλά κι εμείς πιέζαμε όσο μπορούσαμε περισσότερο.
Και επιτέλους η πίεσή μας απέδωσε.

Σε αυτό το στάδιο σήμερα, παιδιά του Δήμου, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΆΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ, αλλά του ενοποιημένου, νέου Δήμου Φυλής, εξακολουθούν και το επισκέπτονται και αγωνίζονται στον χώρο που τίποτε δεν θυμίζει τις παλιές καλές ημέρες αλλά τουλάχιστον κάτι έχει γίνει.

Γι' αυτά τα παιδιά, που αγωνίζονται να ξεφύγουν από την απομόνωση ενός υπολογιστή ή τον κακό δρόμο των ναρκωτικών, αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε, παρ' όλες τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα και οι πολίτες.

Αυτό που θα μας σώσει, εξάλλου, είναι ότι μας έσωσε πάντα σαν λαό στους αιώνες που πέρασαν...
Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ..."

Συμμετείχαμε στις βραβεύσεις των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου μας
http://www.pitsounicity.gr/2012-03-28-18-54-18/20477-2012-12-24-00-12-36.html
Γνωρίζουμε τι σημαίνει Πανελλαδικές γιατί με αυτές πέτυχα της εισαγωγή μου στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Πάντα λοιπόν, όπου και αν βρέθηκα επανέλαβα πως το μερίδιο της επιτυχίας ανήκει στους καθηγητές αλλά και στους γονείς, οι οποίοι στηρίζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες την προσπάθειά. Η πόλη μας χρειάζεται το επιστημονικό της προσωπικό για να πάει μπροστά...

Mέσα σε όλα αυτά είχαμε και την Παραίτηση του Αντιπροέδρου ΔΣ της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων Νικόλαου Πολύβιου Λιόση, που συνοδεύτηκε από σημαντικές καταγγελίες. Καταγγελίες που συνεχίστηκαν όλη την χρονιά.

Για την σχολική στέγη.

Για την ίδρυση του 8ου και 10ου Δημοτικού έχει μείνει στα χαρτιά ,παρόλο ότι τα κονδύλια έχουν εγκριθεί...

Προσυπογράψαμε τα παράπονα από τους Διευθυντές των σχολείων ότι τα χρήματα δεν επαρκούν και επιπλέον μερικοί είχαν ξοδέψει από την τσέπη τους για να καλύψουν ανάγκες των σχολείων.

Δεν μπορούμε πλέον να δείξουμε καμία ΑΝΟΧΗ στην σημερινή διοίκηση του Δήμου, γιατί τους θεωρούμε μέτριους και ανίκανους να δώσουν ουσιαστικές λύσεις. Άλλωστε όπως γνωρίζετε η συνεχόμενη και παθητική ΑΝΟΧΗ εύκολα μετατρέπεται και σε ΣΥΝΕΝΟΧΗ. 


Ο Ν.Λιόσης αγωνίζεται πλέον στην Δημοτική Επιτροπή Παιδείας (ΔΕΠ) για το καλό της Παιδείας στον Δήμο μας...
http://savvassavvas.blogspot.gr/2012/02/14-3-8-10.html

ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (Που στον Δ.Φυλής η Διοίκηση, ΔΕΝ ανοίγει ποτέ)

Στα πολλαπλά επεισόδια που είχαμε την προηγούμενη χρονιά από τους Ρομά, δηλώσαμε με έμφαση, ότι δεν μας απασχολεί η φυλετική ιδιαιτερότητα της κοινότητας των Ρομά.
Αλλά δηλώσαμε και εξακολουθούμε να δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση, ότι τόσο εμείς σαν Παράταξη, όσο και οι κάτοικοι των περιοχών που θίγονται από συμπεριφορές παραβατικές και εγκληματικές της κοινότητας των ΡΟΜΑ θα αγωνιστούμε σκληρά, από κοινού και μέχρι τέλους, για να αναβαθμιστεί και όχι να υποβαθμιστεί περαιτέρω η ποιότητα της ζωής μας!

http://www.fylarhos.gr/2012/05/blog-post_4567.html

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ
http://www.fylarhos.gr/2012/09/2012_6080.html

ΧΩΜΑΤΕΡΗ:

Συμμετείχαμε και αυτή τη χρονιά σε όλες τις ημερίδες, δώσαμε παρόν σε όλες τις προσκλήσεις όλων των φορέων όπου συζητούνταν το πρόβλημα.
Όπου γινόταν προσπάθεια για σοβαρές αποφάσεις για την απομάκρυνση του καρκίνου από τον τόπο μας, έχουμε βάλει το λιθαράκι μας. Αποκορύφωμα η ένστασή μας κατά των εργοστασίων.

Μια από τις κύριες δεσμεύσεις της Παράταξής μας ήταν, είναι και θα είναι, πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κατά της χωματερής γίγας, που σκορπά καρκίνο στην περιοχή μας.
Το είπαμε, δεν αλλάξαμε ποτέ την γραμμή μας και συνεχίζουμε απτόητοι.

Κάνουμε όσα προστάζει το καθήκον μας απέναντι σε όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν.
Απαντούμε με τον αγώνα μας σε όσους διαδίδουν πως "και εμείς (Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ) την χωματερή την θέλουμε στα Λιόσια".

Ε, λοιπόν ΌΧΙ.

Δεν βρήκαμε την πολιτική ως "στασίδι για να ξαποστάσουμε".

Ούτε "πεδίο δόξης λαμπρό" για να αναδειχθούμε πολιτικά.
Έχουμε δάφνες.
Φτάνουν! 
http://savvassavvas.blogspot.gr/2012/12/blog-post_11.html

ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: 

Επισκεφθήκαμε περιοχές του Δήμου μας, άλλες φορές για ενημέρωση από τους συλλόγους, άλλες φορές για να μιλήσουμε με τους κατοίκους. Σε κάθε περιοχή πήγαιναν στελέχη της παράταξης εξειδικευμένα και σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής, ώστε η καταγραφή των προβλημάτων να δημιουργεί ταυτόχρονα και το κατάλληλο προγραμματισμό της παράταξης.
http://pitsounicity.gr/2012-03-28-18-54-18/19269-2012-09-23-21-24-46.html

Είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΚΡΑΝ από τις υπόλοιπες παρατάξεις έχοντας κάνει πάνω από 112 επίκαιρες και ερωτήσεις προ ημερησίας: 
http://www.fylarhos.gr/2012/09/7.html

Οι περισσότερες ερωτήσεις μας ζητούσαν να πληροφορηθούμε για το:

1/ Ποια είναι η οικονομική κατάσταση του Δήμου.
Για το ποια είναι η τύχη των πορισμάτων; Να μην μείνουμε απλά στην περιγραφή ενδεχόμενων αδικημάτων.
Πιέζουμε για να κατατεθούν τα πορίσματα αυτά στην Δικαιοσύνη, προς αναζήτηση πιθανών ευθυνών φυσικών προσώπων.
2/ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΞΕΝΙΟΣ
3/ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΡΟΥ


ΜΜΕ - ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ:
savvassavvas.blogspot.gr
savvassavvas.gr

Χρησιμοποιήσαμε ΌΛΑ τα θεμιτά μέσα για να προβάλλουμε τις θέσεις μας.
Δεδομένου του ιδιότυπου αποκλεισμού των εντύπων της περιοχής μας δεν μας έμενε άλλο παρά να εκδώσουμε, σε περιοδική φάση προς το παρόν, την εφημερίδα μας.

Στο διαδίκτυο που δίνεται η μάχη και στα social media πάμε πολύ καλά.

Σε όλες τις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έρχεται πρώτη μακράν από τις άλλες παρατάξεις. 

ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ.
http://www.efthitipos.gr/PDF/2011/TYPOGRAFEIO%20EKTAKTO%20IANOYARIOS%202011/POS_2501_010_CMYK.pdf

Στην νέα χρονιά νοιώθουμε την ευθύνη που μας καλεί και νοιώθουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να διαδώσουμε το μήνυμα της ελπίδας σε έναν δήμο βαθιά δοκιμασμένο.

Οι προκλήσεις πολλές, πολλές και οι προσδοκίες των κατοίκων του τόπου μας που μας καλούν σε συνεχείς μάχες με αμείωτη ένταση.
Εμείς θα τις δώσουμε αυτές τις μάχες... 
Όσοι ζωντανοί ας μας ακολουθήσουν..."









Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Δείτε πόσους σταυρούς πήρε στις εκλογές ο αρχισυνδικαλιστής του ΜΕΤΡΟ!



Ο Αντώνης Σταματόπουλος, ο αρχισυνδικαλιστής που κινεί τα νήματα στις απεργίες του ΜΕΤΡΟ, είχε κατέβει υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές, ζητώντας την ψήφο του ελληνικού λαού, με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο εν λόγω συνδικαλιστής πήρε στην μεγαλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας, την Β’ Αθηνών, σύνολο ….145 σταυρούς, όπως διαβάζουμε στα parapolitika..gr
Αυτές είναι οι κλίκες που κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, χωρίς να έχουν καμία λαική και δημοκρατική νομιμοποίηση.
Λεπτομέρεια για να μην ξεχνιόμαστε: o κ. Σταματόπουλος υπήρξε στο παρελθόν και συνδικαλιστής της ΠΑΣΚΕ, για να …συνεννοούμαστε, τι ήταν το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ.

Στηρίζουμε την προσπάθεια του Συλλόγου Ηπειρωτών, δήλωσε ο Σάββας Σάββας


Ο Σάββας Σάββας αφιέρωσε το δικό του κομμάτι της πίτας στη συμμαθήτριά του και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Σοφία Λώλη, η οποία διακρίνεται στη φωτό, τρίτη από αριστερά 

Tα συγχαρητήριά του στο Σύλλογο Ηπειρωτών, για τις προσπάθειες που καταβάλει στον τομέα του Πολιτισμού, εξέφρασε, με αφορμή την κοπή της πίτας του Συλλόγου, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 19 Ιανουαρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας