ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τρία δις. ευρώ πληρώνουν οι Έλληνες την ανικανότητα και την διαπλοκή της ΔΕΗ



Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι, λέει ο σοφός λαός όμως αν κάποιος κάτσει και δει τι πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες κρυφά και φανερά θα πάθει σοκ.
Δε φτάνουν τα μέτρα που παίρνονται και που θα αυξήσουν κατακόρυφα τους φόρους, τώρα θα αδειάσουν και οι τσέπες μας (οι άδειες ουσιαστικά) και από άλλα κρυφά και φανερά χαράτσια. Φανταστείτε μόνο ότι για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 δώσαμε 1,1 δις ευρώ. Έρχεται λοιπόν και η ΔΕΗ και κάνει τις αυξήσεις της στα τιμολόγια, βγάζει για επικοινωνιακούς λόγους τη μέση αύξηση που θα είναι 8%-10%, αλλά δε βγάζει τις κρυφές αυξήσεις που μπορεί να φτάσουν ακόμη και το… 24%.

Όταν οι αριθμοί ευημερούν και οι πολίτες ψάχνουν στους σκουπιδοτενεκέδες.




Η Ελλάδα, δείχνουν τα στοιχεία, έχει το χαμηλότερο ποσοστό πληθωρισμού (0,3%) στην ΕΕ τον Δεκέμβριο, σημειώνοντας μείωση σε σχέση με το Νοέμβριο (0,4%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Όργιο μίζας και παράνομου πλουτισμού στους Δήμους. Άραγε θα γίνει κάποτε η πολυπόθητη κάθαρση;

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δοθούν τις επόμενες μέρες τα ονόματα αιρετών αρχόντων και υπευθύνων τεχνικών υπηρεσιών στους οποίους θα απαγγελθούν κατηγορίες επειδή, όπως έδειξε πολύμηνη έρευνα του ΣΔΟΕ, έμπαιναν εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, ακόμα και αν οι υπηρεσίες του δήμου τους δεν είχαν ούτε ένα σακί... τσιμέντο για να στρώσουν ένα πεζοδρόμιο!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας