ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστολή Πέτρου Βιρβίλη προς τον Υπουργό Εσωτερικών - "Ανύπαρκτο το έργο της Δημοτικής Αρχής"

Προς τον Υπουργό Εσωτερικών
Κ. Γιάννη Μιχελάκη
Αγαπητέ κύριε Υπουργέ,

Σας απευθύνω αυτή την επιστολή για να σας επιστήσω την προσοχή, σε ένα φλέγον θέμα, το οποίο αφορά τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής.

Ο Δήμος Φυλής, για χρόνια τώρα, καθυστερεί και δεν πληρώνει εγκαίρως τους υπαλλήλους του. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τις συνεχείς απεργιακές κινητοποιήσεις των. Η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών του Δήμου λόγω αυτού του γεγονότος έχει πάει περίπατο, με αποτέλεσμα το έργο της Δημοτικής αρχής να είναι ανύπαρκτο.

Τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Οι δρόμοι μας είναι γεμάτοι σκουπίδια. Η μυρουδιά των σκουπιδιών μαζί με την καθημερινή βρώμα της χωματερής έχει κάνει την ζωή μας ανυπόφορη. Η υγεία μας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και το επίσημο κράτος αδιαφορεί. Ανύπαρκτα πεζοδρόμια, δρόμοι παγίδες, άθλιες σχολικές αίθουσες, παραμελημένα πάρκα και πλατείες συνθέτουν το θέατρο του παραλογισμού που επικρατεί στον Δήμο μας. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Σας παρακαλώ, να εξετάσετε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους του και στην περίπτωση που υπάρχει υποψία αδικημάτων να ζητηθεί η επέμβαση του εισαγγελέα.

Μου φαίνεται ως πολίτη αυτής της χώρας, αδιανόητη η δικαιολογία που ακούω, ότι δεν εισπράττονται τα αντισταθμιστικά οφέλη και ότι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μη πληρωμή των μισθών των εργαζομένων του Δήμου. Οι άλλοι Δήμοι που δεν έχουν χωματερές, πως πληρώνουν τους υπαλλήλους τους;

Με τιμή
Βιρβίλης Πέτρος
Οικονομολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας