ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Μια «γροθιά» οι εργαζόμενοι του Δήμου Φυλής (video)


Απόγνωση, αγανάκτηση, οργή και πικρία. Αυτά είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων που μετά τις νέες, προκλητικές αποφάσεις της κυβέρνησης -που ουσιαστικά αποτελούν τον προπομπό του ολοκληρωτικού «ευνουχισμού» της τοπικής αυτοδιοίκησης- βλέπουν τις δουλειές τους να χάνονται με τρόπο βίαιο και ωμό, αλλά παράλληλα πλήρως ενδεικτικό των προθέσεων της μνημονιακής κυβέρνησης.

Μια απόφαση που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους, συνεχίζει την πολιτική της εξαθλίωσης και του αφανισμού και δίνει ακόμα ένα «ηχηρό» μήνυμα για τις νέες πρακτικές εκείνων που προτιμούν να κτυπούν, όχι τις κεφαλαιακές δυναστείες και τους τροϊκανούς, αλλά τους απλούς πολίτες και τους βιοπαλαιστές.

Μιλώντας στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής, ο δημοτικός αστυνόμος Περικλής Τσικρικός, ο σχολικός φύλακας Γιώργος Τσιούνης, αλλά και ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Φυλής Ανδρέας Σπυρόπουλος, επιχείρησαν να δώσουν τη δική τους διάσταση για τη σημασία που έχει η κατάπτυστη κυβερνητική απόφαση, όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά συνολικά για την τοπική κοινωνία. Ομιλίες που άγγιξαν βαθιά τους παρευρισκόμενους και έκαναν ακόμα εντονότερη την οργή του κόσμου, προς εκείνους που συνεχίζουν να διαλύουν απροκάλυπτα τον κοινωνικό ιστό της χώρας μας…


Η ομιλία του δημοτικού αστυνόμου Περικλή Τσικρικού: 

















Η ομιλία του σχολικού φύλακα Γιώργου Τσιούνη:
















Η ομιλία του προέδρου του σωματείου εργαζομένων Δήμου Φυλής, Ανδρέα Σπυρόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας