ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Σάββας Ι. Σάββας: Ας μην ξεχάσουμε τους ανθρώπους γύρω μας!

"Οι μεγάλες δυσκολίες που όλοι βιώνουμε, δεν επιτρέπουν σε κανέναν μας να πει μεγάλα λόγια.

Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη προκλήσεις για όλους μας. Θα χρειαστεί υπομονή, δύναμη, παραγωγική διάθεση και επιμονή για να ανταπεξέλθουμε.
Παρόλα αυτά, ως Έλληνες, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτά τα διαθέτουμε. 

Ήρθε λοιπόν η ώρα που πρέπει να αξιοποιηθεί η εφεδρεία αυτών των αρετών. 

Πρέπει να αποδείξουμε έμπρακτα ότι ΚΑΙ αυτή η δοκιμασία, η κρίση που ΔΕΝ είναι μόνο οικονομική, δεν άγγιξε τις καρδιές μας!
Γιατί μπορεί να νοιώσουμε κάποια στιγμή πως είμαστε μόνοι στον κόσμο....
Αλλά μπορεί, ταυτόχρονα, να είμαστε ολόκληρος ο κόσμος για κάποιον άλλον άνθρωπο... 

Ας μην ξεχάσουμε τους ανθρώπους γύρω μας λοιπόν....





Χρόνια καλά, 
Καλά Χριστούγεννα..."

ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΥΛΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ "ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Η παραίτηση Σγουρού στα χέρια Σαμαρά.


Ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, λόγω του μείζονος θέματος που έχει προκύψει με τη διαχείριση των απορριμμάτων στο λεκανοπέδιο της πρωτεύουσας.

«Η παραίτησή μου είναι στα χέρια του Πρωθυπουργού. Καλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον Πρωθυπουργό να αναλάβει άμεση πρωτοβουλία για την επίλυση του προβλήματος των απορριμμάτων. Ας σταματήσει η κυβέρνηση να κρύβεται πίσω από τα προβλήματα, ας βγει να αναμετρηθεί μαζί τους και να τα επιλύσει», σχολιάζει με νόημα στην ανακοίνωση την οποία έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Σγουρός.

Υ.Γ...Στο καλό...ΔΕΝ θα μας λείψεις...

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ακυρώθηκε η συνεδρίαση Δ.Σ. Φυλής της Τρίτης 18/12

Ακύρωση και μεταφορά της συνεδρίασης του Δ.Σ. Φυλής που ήταν να γίνει την Τρίτη 18/12 για την Τετάρτη 19/12 το μεσημέρι, προφανώς γιατί δεν είναι έτοιμος ο Δήμαρχος να μας ανακοινώσει τις ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ του θέσεις για την διαχείριση των απορριμμάτων...;;;;;; (Λέμε εμείς τώρα...)

Η άποψη μας για τις μεσημεριανές συνεδριάσεις των επαγγελματιών πολιτικών της τοπικής κοινωνίας έχει καταγραφεί πολλές φορές.
Δεν αλλάζει τίποτα στην συνείδησή τους.
Εξακολουθούν να αγνοούν τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Πως τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, όταν εκ των πραγμάτων φροντίζουν να αποκλείουν δημότες και δημοτικούς συμβούλους από τις συνεδριάσεις;

Για το ίδιο θέμα, σε μια από τις πολλές καταγγελίες μας είχαμε γράψει:

"Ένα ακόμη Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα με πολλά θέματα γίνεται μεσημέρι. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούσε να προετοιμάσει το προεδρείο ένα δημοτικό συμβούλιο απογευματινές ώρες, ώστε ο κόσμος που ενδιαφέρεται για τα δημοτικά δρώμενα να μπορεί να το παρακολουθήσει.;;;.
Το έχουμε θίξει ξανά και ξανά.
Δεν γίνεται τέτοιες εποχές που ο κόσμος έχει ανάγκη να δουλέψει να αφήνει την δουλειά του και να τρέχει μες στο μεσημέρι, να παρακολουθήσει ένα μακροσκελέστατο δημοτικό συμβούλιο, επειδή κάποιους τους βολεύει και το εκμεταλλεύονται, για να μπορούν να περνάνε τα θέματα χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και χωρίς ο κόσμος να μπορεί να σχηματίσει γνώμη ή να αντιδράσει, αφού δεν μπορεί να παραστεί στην συνεδρίαση.

Αυτή είναι η ¨συμμετοχική Δημοκρατία¨ που ευαγγελίζεται η διοικούσα παράταξη...;;;;;"

Μόνο μια παρατήρηση θα κάνουμε σήμερα...
Αφού θέλετε να καταργήσετε τους δημότες, την αντιπολίτευση, τον αντίλογο και τις προτάσεις και τις αντιπροτάσεις μας, γιατί δεν μας το λέτε ευθαρσώς;;;
Σε αυτή τη διαδικασία και τον τρόπο που έχετε επιλέξει να αντιμετωπίζετε την αντιπολίτευση και τους δημότες δεν θα σας ακολουθήσουμε ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ αν δεν μας δωθούν εξηγήσεις για ποιόν λόγο και αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο γίνεται μεσημέρι και μάλιστα με τόσο
σοβαρά αλλά και τόσα πολλά θέματα. 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.

Δυστυχώς, η νοοτροπία σας και οι διαδικασίες που ακολουθείτε, δείχνουν
πως μια ένοχη συνείδηση δεν χρειάζεται κατήγορους..."

Πάντα επίκαιρη η καταγγελία μας σε αυτή τη Διοίκηση...



«Ενότητα Πολιτών»
Δημοτική Παράταξη Δήμου Φυλής – Υποψ. Δήμαρχος Σάββας Ι. Σάββας
Αθηνών 18 και Ταινάρου – Άνω Λιόσια – Τηλ.2102472229-2102473242
www.savvassavvas.gr – savvasavvas.blogspot.com / e-mail: savvassavvas2010@gmail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πρόσκληση Δημοτικού Συμβουλίου στις 18-12-2012 και ώρα 20:30. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα μεταδώσει ζωντανά την συνεδρίαση στο site: savvassavvas.gr


Άνω Λιόσια 14-12-2012
Αριθ.Πρωτ.: 55465

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στο δημοτικό κατάστημα της δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων Δήμου Φυλής, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ», στις 18-12-2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 20: 30, για να συζητήσουμε στην με αρ. 20 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τα πιο κάτω θέματα :

  1. Λήψη απόφασης για την διαχείριση απορριμμάτων στην Περιφέρεια Αττικής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Μπουραΐμης Δημήτριος)
ΏΠΑ! Ο Δήμαρχος αποφάσισε να μας τρελάνει όλους... 
(Πριν μας δολοφονήσει με τις αρρώστιες της χωματερής και της λυματολάσπης...)

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο προσπαθούσε, με την βοήθεια, μεταξύ άλλων και του κ. Βάβουλα, ο οποίος αναρωτιόταν για την ώρα, να απαξιώσει την πρωτοβουλία της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την διαχείρηση των απορριμμάτων. (Θυμίζουμε πως η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μέσω του επικεφαλής της ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ έκανε ΈΝΣΤΑΣΗ στην απόφαση του Διαβαθμικού Συνδέσμου για την δημιουργία των εργοστασίων καύσης στην Φυλή και στα Άνω Λιόσια.)

Τότε μάλιστα, μας έλεγε ειρωνικά: "όποιος θέλει παντρεύεται κ. ΣΑΒΒΑ...Εσείς αν θέλετε να παντρευτείτε τα σκουπίδια τρέξτε, κάντε ενστάσεις"...

Εμείς δεν θα ρωτήσουμε κάτι ανάλογο τον κ. Δήμαρχο... 
Εξάλλου η σημερινή πραγματικότητα έχει δώσει απάντηση στο ερώτημα ποιος παντρεύτηκε τα σκουπίδια!!!!....

Μια συμβουλή μόνο. Υπάρχουν δύο δυνατότητες για να έχεις ήσυχη την συνείδησή σου... Ή κάνεις κάτι σημαντικό ή ΛΕΣ πως τάχα κάνεις κάτι σημαντικό. Οι πολιτικά ανόητοι είναι ήσυχοι με το δεύτερο. Πως τάχα κάνουν κάτι σημαντικό. Στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα απολύτως. Εμείς, σας συμβουλεύουμε ν' ακολουθήσετε την πρώτη μέθοδο, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
    Παραδειγματιστείτε από το παράδειγμα του προκατόχου σας, του κ. Παππού.
    Μιλούσε περισσότερο για κάποιο ηλιακό πάρκο που οραματιζόταν, παρά φρόντισε να το φτιάξει τελικά επί των ημερών της εξουσίας του... 
    Αποτέλεσμα; 
    Η χωματερή στην θέση της. Και ο πρώην Δήμαρχος κοιμάται τον ύπνο του "δικαίου"...

    Λήψη απόφασης για την χρήση του χώρου στη θέση «ΛΙΟΥΓΚΟ», όπου δραστηριοποιείται το

  1.  Σκοπευτήριο. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δήμαρχος κ. Μπουραΐμης Δημήτριος)
  2. Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Φυλής και του Πανεπιστημίου Πατρών (Τμήμα Αρχιτεκτόνων) για το εκπόνηση του ερευνητικού έργου «ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΣΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ»{Εισηγητής Δήμαρχος κ. Μπουραΐμης Δημήτριος)
  3. Καθορισμός κριτηρίων για την οικονομική ενίσχυση απόρων δημοτών τα Χριστούγεννα με καταβολή μετρητών και Ορισμός Επιτροπής για τον έλεγχο δικαιολογητικών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος κ. Ραφτέλης Γεώργιος)
  4. Ψήφιση πίστωσης ποσού 10.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. για διοργάνωση εορταστικών εκδηλώσεων στις τρεις δημοτικές ενότητες για τα Χριστούγεννα. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος κ. Ραφτέλης Γεώργιος)
  5. Καθορισμός θερμαινόμενων χώρων φιλοξενίας σε ακραία καιρικά φαινόμενα. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος κ. Ραφτέλης Γεώργιος)
  6. Επικύρωση ή μη πρακτικών της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  7. Προγραμματισμός πρόσληψης διδακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Ωδείο με σύμβαση μίσθωσης έργου Ν. 2527 διάρκειας ενός (1) έτους. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  8. Πώληση προσκυρωτέου τμήματος, εμβαδού 6,14 τ.μ. στην ιδιοκτησία της Καραχισαρλή Περσεφόνη, στην Π.Ε. Δροσούπολη, δημοτικής ενότητας Άνω Λιοσίων. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  9. Έγκριση Νέου Κανονισμού Καθαριότητας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος κ. Γεωργιάδης Βασίλειος)
  10. Επικύρωση του υπ'αρ. 51997/20-11-2012 πρακτικού διενέργειας δημόσιας κλήρωσης για συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιδήμαρχος κ. Αβράμης Σταμάτης)
  11. Επικύρωση της αρ. 79/2012 απόφασης Δ.Σ. του ν.πδ.δ. «Α' ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΥΛΗΣ», περί αναπροσαρμογής αντιμισθίας Προέδρου, βάσει της υπ'αριθμ. 16/25-2-2011 εγκυκλίου του ΙΚΑ. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Αντιπρόεδρος ν.π.δ.δ. κ. Κατσίλας Κων/νος)
  12. Επικύρωση της αρ. 120/2012 απόφασης Δ.Σ. του ν.πδ.δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Φυλής «Η ΠΑΡΝΗΘΑ», περί αναπροσαρμογής αντιμισθίας Προέδρου, βάσει του αρ. 92 παρ. 4 του Ν. 3852/2010. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Πρόεδρος ν.π.δ.δ. κ. Σκαμαντζούρας Κων/νος)
  13. Καθορισμό τέλους Ύδρευσης έτους 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  14. Καθορισμό τέλους καθαριότητας και φωτισμού έτους 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  15. Καθορισμό φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων έτους 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  16. Καθορισμό του συντελεστή Τ.Α.Π. (Τέλος Ακίνητης Περιουσίας) έτους 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  17. Καθορισμό τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το έτος 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  18. Καθορισμό τελών και δικαιωμάτων Δημοτικού Κοιμητηρίου για το έτος 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  19. Επιβολή τέλους επί των ακαθαρίστων εσόδων του κέντρου διασκέδασης εστιατορίων και συναφών καταστημάτων για το έτος 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
  20. Επιβολή τελών διέλευσης και τελών χρήσης δικαιωμάτων διέλευσης και ύψους εγγυητικής καλής εκτέλεσης εργασιών βάσει του αρ. 29 του Ν.3431/2012 και των συναφών διατάξεων για το έτος 2013. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ : Αντιδήμαρχος κα Κατσανού Έλλη)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας