ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Ακύρωση συνέντευξης στο Bluesky

H συνέντευξη του Επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ κ. Σάββα Ι. Σάββα, στον τηλεοπτικό σταθμό Bluesky, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων.


Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Ο Σάββας Ι. Σάββας σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην εκπομπή «Καλημέρα Αττική» του BLUE SKY


Αύριο το πρωί από τις 8.30 συντονιστείτε στο τηλεοπτικό σταθμό bluesky και την εκπομπή "Καλημέρα Αττική". Ο Σάββας Ι. Σάββας θα μιλήσει για όλους και για όλα, στους δημοσιογράφους Κ.Καλογράνη και Εύη Τριανταφύλλου.

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις που θα θέλατε ΕΣΕΙΣ, να υποβάλλετε στον Δημοτικό σύμβουλο και Επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ και στο email: savvassavvas2010@gmail.com

ENOTHTA ΠΟΛΙΤΩΝ
ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

Τα προηγούμενα άρθρα ήταν το σημείο αναφοράς μας...Τα νιάτα αυτού του τόπου που θα κρατήσουν ψηλά την σημαία της ζωής στην περιοχή μας...

Άνω Λιόσια














Ζεφύρι










Mε ψηλά το κεφάλι και με περισσή λεβεντιά, παρά την δύσκολη συγκυρία που διανύει η χώρα μας,
παρέλασαν τα νιάτα των Άνω Λιοσίων τιμώντας την επέτειο του «ΟΧΙ». Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες οικογένειες των Άνω Λιοσίων βιώνουν την οικονομική κρίση με σκληρό τρόπο, τα παιδιά απέδειξαν πως και στα δύσκολα μπορούν να βαδίζουν με σταθερό και περήφανο βήμα και ν’ ατενίζουν με σπινθηροβόλο βλέμμα τη γαλανόλευκη που κυματίζει μπροστά τους, έστω κι όταν ο ουρανός είναι γκρίζος. Αυτή ήταν η εικόνα που έδωσαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Και ήταν αισιόδοξη! Τα παιδιά έδωσαν το μήνυμα ότι μετά την μπόρα, έρχεται η λιακάδα. Αυτή, που παρά τη συννεφιά της φετινής Κυριακής, έλαμψε στην κυριολεξία στα μάτια τους.

ZEΦΥΡΙ: Φωτό όλων των σχολείων από την παρέλαση






















Η Φιλαρμονική , η Σημαία του Δήμου και το νέο αίμα των Παιδικών Σταθμών άνοιξαν την παρέλαση





Η παρέλαση όλων των Σχολείων των Άνω Λιοσίων






















































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας