ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Η διοίκηση του Δήμου έχει βυθίσει τους εργαζομένους του Ξένιου στην απελπισία


«Άστραψε και βρόντηξε» στο θέμα της μεταφοράς των εργαζομένων του Ξένιου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επικεφαλής της ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ, Σάββας Σάββας.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος άσκησε σκληρή κριτική στους χειρισμούς της διοίκησης του Δήμου, που έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε αδιέξοδο και τους εργαζόμενους στην απελπισία. Τεκμηριώνοντας μάλιστα τις θέσεις του παρουσίασε έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν μπορούν να μεταφερθούν με τη διαδικασία που επέλεξε η διοίκηση του Δήμου κι εξέφρασε τις αμφιβολίες του αν μπορούν να μεταφερθούν ως εργαζόμενοι Κοινωφελούς Επιχείρησης.

«Εύχομαι αυτή τη φορά να έχετε δίκιο. Γιατί μας έχετε φέρει κατά καιρούς αντικρουόμενες προτάσεις, οι οποίες έχουν οδηγήσει την υπόθεση σε τέλμα....

45 χιλ. ευρώ θα πάρει για τον Ξένιο ο εκκαθαριστής που δηλώνει ότι δεν φτάνουν τα λεφτά για τους εργαζόμενους...


20 χιλ. ευρώ ενέκρινε, το 2011 το Δημοτικό Συμβούλιο Φυλής για το Γιώργο Νικητάκη, ως τεχνικό σύμβουλο για την πτωχευτική διαδικασία, που τελικά δεν έγινε...


25 χιλ. ευρώ αντιστοιχούν στο Γιώργο Νικητάκη για την εκκαθάριση του Ξένιου, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής

Δήμαρχε, ότι και να κάνετε, όσο και αν δεν μας απαντάτε, εμείς θα σας ρωτάμε.

Ιδού ο λόγος του εκνευρισμού του Δημάρχου, που απειλεί σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο, να αλλάξει τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. Φυλής. Για να μην κάνει η ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ερωτήσεις προ ημερησίας, που πονάνε.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ: Κάλλιο αργά παρά ποτέ και στην Παιδεία…


Επιτέλους. Η διοίκηση του Δήμου ανακάλυψε τα αυτονόητα. Και πρώτα- πρώτα ότι θα πρέπει να συγκαλέσει, καμιά φορά, τη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Ή ότι έχει ιερή υποχρέωση να βραβεύσει τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αλλά και να στηρίξει τους μαθητές που υποσιτίζονται.

Αν μάλιστα έχει αφομοιώσει και τις υποδείξεις των γονέων σε θέματα σχολικής στέγης, συντήρησης των διδακτηρίων κι ασφαλούς προσπέλασης των μαθητών, τότε θα μιλάμε για ένα πραγματικό θαύμα.

Ελπίζουμε μόνο να επαληθευτούν, όλα αυτά, στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου και κυρίως να γίνουν πράξη οι αποφάσεις.

Γιατί από λόγια έχουμε χορτάσει…

Ο «Ελικόφτερος»


ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Κάθε θαύμα κρατάει τρεις ημέρες και το μεγάλο τέσσερις» λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Τετρακόσιοι αστυνομικοί στο Ζεφύρι, σκυλιά, μοτοσικλετιστές, κλούβες και περιπολικά, σε μια «γιγαντιαία» κατά την Αστυνομία και τα ΜΜΕ Επιχείρηση. «Χολιγουντιανού τύπου» (όπως έγραψε και ο «Φύλαρχος»).

Ξάφνιασε ακόμα και τα μικρά τσιγγανόπουλα που χοροπηδούσαν φωνάζοντας «Ήρθε ο Ελικόφτερος». Εντυπωσιακό!

Παρά την επιστράτευση και του Ελικοπτέρου όμως, ούτε αιφνιδιασμός υπήρξε, ούτε αποτελέσματα. Χαράματα, με τα σπίτια φωταγωγημένα, ήσυχοι και ενημερωμένοι τους περίμεναν… Ρουθούνι δεν άνοιξε.

Γνωρίζουν όλοι, άλλωστε, ότι μετά από κάθε τραγικό περιστατικό, συμπλοκής ή δολοφονίας, ακολουθούν «οι δυναμικές επιχειρήσεις» της αστυνομίας και μετά Σιωπή. Η ίδια πάλι τραγική καθημερινότητα για την πόλη και τους Πολίτες. Η «πολιορκία», στο βόρειο τμήμα της περιοχής που κατοικούν οι τσιγγάνοι σε σπίτια και όχι σε καταυλισμούς, όπως αναφέρεται, κράτησε μέχρι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας