ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Εθνικό έγκλημα: 500.000 Ελληνόπουλα πεινάνε, κρυώνουν και σβήνουν χωρίς φάρμακα...

Επιστροφή στα πρώτα μετακατοχικά χρόνια βιώνει το μέλλον της Ελλάδας, τα παιδιά. Η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας που συνεργάζονται με την τρόϊκα για να "διασώσουν" την Ελλάδα, υποτίθεται, έχουν δημιουργήσει το πρωτοφανές για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας.
500.000 Ελληνόπουλα να ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας που σημαίνει ότι δεν χορταίνουν το φαγητό που τρώνε, δεν θερμαίνονται τον χειμώνα όπως πρέπει, δεν ντύνονται όπως πρέπει, δεν έχουν φάρμακα όταν αρρωσταίνουν, ούτε παροχές υγείας, δεν έχουν την παιδική ηλικία που πρέπει.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Στα 14,5 δισ. ανεβαίνει το «πακέτο» των περικοπών και επιβαρύνσεων



Στα 14,5 δισ. φτάνει τελικά το συνολικό πακέτο των νέων μέτρων του μνημονίου για τα επόμενα χρόνια. Από τα μέτρα αυτά, μόνο το 2013, μισθωτοί και συνταξιούχοι θα υποστούν επιβαρύνσεις ύψους 8,5 δισ. ευρώ. Τούτο βέβαια αν εγκριθούν ως έχουν τα μέτρα που παρουσιάζει σήμερα το μεσημέρι στην τρόικα το οικονομικό επιτελείο, αφού πρώτα τα έχει συμπεριλάβει στο προσχέδιο του προϋπολογισμού του επόμενου χρόνου, που αναμένεται να κατατεθεί επίσης εντός της ημέρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας