ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα

 Οι εχθροί της Ελλάδας, εχθροί της ανθρωπότητας Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη. Ίσως το βίντεο με τους Αλβανούς συμμορίτες που πυροβολούσαν και έκαιγαν την Ελληνική σημαία να ήταν μία αφύπνιση για όλον τον πολιτισμένο κόσμο. Τον κόσμο που ξέχασε γρήγορα την φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και τους αυτουργούς της.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Συγχαρητήρια Σάββα στους επιτυχόντες σε ΑΕΙ-ΤΕΙ





Στους νέους και τις νέες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, χαράζοντας καινούργια πορεία στη ζωή τους εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας. Σε όσους δεν τα κατάφεραν συνιστούμε υπομονή, επιμονή, νέα προσπάθεια ή και αλλαγή στόχων. Προσβλέποντας στην εποχή που οι Βουλευτές θα διορίζουν στο Δημόσιο τους καλύτερους κι όχι τους συγγενείς τους, εξακολουθούμε να ελπίζουμε ότι ο Δήμος Φυλής μπορεί να αξιοποιήσει το πλούσιο επιστημονικό δυναμικό που διαθέτει. Κι ότι, κάποια στιγμή, θα αξιωθεί να καθιερώσει μια τελετή βράβευσης των επιτυχόντων…

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ-Τα 13+1 μέτρα του “πακέτου” της διετίας 2013 – 2014


Έντός της εβδομάδας θα γίνει στο υπουργείο Οικονομικών ο τελευταίος έλεγχος στα επίμαχα μέτρα του πακέτου των 13,5 δισ. ευρώ προκειμένου να αποκρυσταλλωθεί το σχέδιο περικοπών της διετίας 2013-2014, το οποίο θα τεθεί υπόψη των πολιτικών αρχηγών και θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τους επικεφαλής της τρόικας την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Μια πρόγευση για τις προθέσεις της τρόικας θα πάρει άμεσα το οικονομικό επιτελείο, καθώς αύριο το απόγευμα αναμένονται στην Αθήνα τα πρώτα τεχνικά κλιμάκια και ξεκινούν επαφές με υπηρεσιακούς παράγοντες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας