ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Νέος κύκλος βίας και αίματος ανοίγει στο πολύπαθο Ζεφύρι μετά την δολοφονία ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ των δύο ρομά

Από το Ζεφύρι είναι η 37χρονη δράστης της Ευελπίδων.
«Σκοτώσατε το γιο μου; Θα σας σκοτώσω» ήταν τα λόγια της 37χρονης, ρομά από το Ζεφύρι, - που φορούσε περούκα για να μην την αναγνωρίσουν και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλο ένα σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων, αδειάζοντας επάνω τους ένα πιστόλι.

Aπ' ότι φαίνεται ένας νέος κύκλος βίας και αίματος ανοίγει στο πολύπαθο Ζεφύρι, με τους κατοίκους να αναρωτιούνται  τι θα γίνει αν μια αδέσποτη σφαίρα, από αυτές που πέφτουν κάθε βράδυ χτυπήσει κάποιον κάτοικο που δεν θα έχει καμία σχέση με την βία, αλλά και το έγκλημα και τα συμφέροντα που οι Ρομά εκπροσωπούν. 

Ελπίζουμε η Δημοτική αρχή να έχει κατανοήσει  το πρόβλημα και να έχει έτοιμες λύσεις



Ρεπορτάζ: Πέτρος Κουσουλός - Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Προφητικά αποδείχθηκαν τα όσα είχε ισχυριστεί στην τηλεόραση της Ζούγκλας στις 13 Σεπτεμβρίου του 2012 η μητέρα του Μανώλη Κίτσα, ο οποίος σήμερα εκτελέστηκε εν ψυχρώ στο κτήριο 9 της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Η μητέρα του θανόντος, Μαρίνα, είχε προειδοποιήσει ότι η βεντέτα δεν θα σταματούσε και ότι θα χυνόταν και άλλο αίμα στον βωμό της κόντρας μεταξύ των δύο οικογενειών.

Όταν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή, δεν δέχθηκε να δείξει το πρόσωπό της, καθώς, όπως είχε ομολογήσει, φοβόταν τόσο για τη ζωή της όσο και για τη σωματική ακεραιότητα μελών της οικογενείας της.

Η  Μαρίνα, μιλώντας στην τηλεόραση της Ζούγκλας, εξιστόρησε τα γεγονότα που οδήγησαν στη διαμάχη και τις δολοφονίες.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, όπως παραδέχθηκε, στην αρχή φοβήθηκε να καταθέσει την αλήθεια για το περιστατικό της 29ης Οκτωβρίου του 2011, διότι έτρεμε τα αντίποινα.

Τελικά, δεν είχε άδικο, καθώς ένας από τους δύο γιους της έπεσε σήμερα νεκρός από τα πυρά της 33χρονης Αντωνίας.









(Συγγενείς του θύματος)







Πώς έγινε το φονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστιδα είχε μεταμφιεστεί και φορούσε περούκα. Άλλαξε ρούχα έξω από το γραφείο της 20ης τακτικής ανακρίτριας.

Πολλά ερωτήματα εγείρονται για το γεγονός ότι πολίτης πέρασε όπλο στην αίθουσα και τα γραφεία, αποφεύγοντας κάθε έλεγχο στα δικαστήρια. Οι έρευνες στρέφονται και προς τα μέτρα ασφαλείας, αφού στην πύλη της εισόδου, από την οποία περνά κάθε εισερχόμενος, λειτουργεί ανιχνευτής μετάλλων.


(ΦΩΤΟ ΖΟUGLA.GR: ΩΡΑ-09.48, λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας