ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ Ι. ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

altΕλάχιστες ώρες έμειναν για να ''περάσει'' κι αυτή η χρονιά στην μνήμη μας...
Όμως όλα όσα ζήσαμε, άλλοτε με πικρή γεύση κι άλλοτε με μια γεύση γλυκειά, θα μας ακολουθούν για πάντα.
Οι εμπειρίες που δημιουργήθηκαν θα μείνουν εδω, σημείο αναφοράς στην πορεία εξέλιξης του καθενός μας.

Ο σημερινός κόσμος, λόγω δυσκολιών έχει χάσει την εμπιστοσύνη του και είναι ακόμη πιο δύσκολο μέσα σε ένα τέτοιο κόσμο να εκφράσει ο καθένας μας αυτά που σκέφτεται και αισθάνεται.Όχι γιατί δεν θα τον καταλάβουν, αλλά γιατί έχουμε πλέον πειστεί πως δεν αρκούν οι ευχές...

Γιατί παντού επικρατούν περίεργες συνθήκες, οικονομικές, εθνικές, θρησκευτικές, πολιτικές, εν γένει κοινωνικές και εντοπίζονται όλο και πιο έντονα απόπειρες παραπληροφόρησης και αποπροσανατολισμού του ανθρώπου, προς σκοπούς που είναι ξένοι προς την αξία και το σεβασμό της προσωπικότητάς του.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, εύχομαι ο καινούριος χρόνος να αποκαταστήσει την αλήθεια μέσα μας.

Όλοι μας, με υγεία σε σώμα, μυαλό και ψυχή, με αλληλεγγύη και ψυχραιμία να εργαστούμε για αυτά που επιθυμούμε και ονειρευόμαστε.

Έχουμε τις εμπειρίες από τα χρόνια που πέρασαν. Aς κρατήσουμε μόνο όσα μας βοήθησαν να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, κάνοντας μας καλύτερους ανθρώπους ... Κι εύχομαι απο τα βάθη της καρδιάς μου αυτή την χρονιά τα βήματα που θα κάνουμε νάναι πάρα πολλά...

Να περάσουν τα δύσκολα για όλους και ο καθένας όσα ελπίζει κι εύχεται για τους αγαπημένους του ανθρώπους να γίνουν πραγματικότητα... Κι αν κάποιος λυγίσει και ''πέσει'' ας θυμηθούμε να του απλώσουμε το χέρι...

Γιατί ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ μπορούμε περισσότερα...

Καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά...

ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ

Με αφορμή την ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Δημ.Συμβουλίου Φυλής, 
η «Ενότητα Πολιτών» επισημαίνει τα εξής:

1. Συγχαίρουμε τον κ. Δήμαρχο για την εκλογή του και ευχόμαστε καλή δύναμη στην εκπλήρωση των καθηκόντων του.

2. Συγχαρητήρια σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για την εκλογή τους κι ευχόμαστε καλή συνεργασία στον δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.

3. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όσους στήριξαν με κάθε τρόπο τον αγώνα μας, και κατάφεραν να επιβάλλουν την συμμετοχή της κίνησής μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με τις παρεμβάσεις μας εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα σταθούμε στο πλευρό των συνδημοτών μας, σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα, έναν αγώνα που θα τον δώσουμε ΜΑΖΙ - ΕΝΩΜΕΝΟΙ την επόμενη δύσκολη περίοδο, για να καλυτερεύσουμε τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.


Ακολουθεί σχετική δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Σάββα Ι. Σάββα:

«Η Ελλάδα από το νέο έτος με το σχέδιο Καλλικράτης έχει σημαντικές προοπτικές για την αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων του τόπου αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού. Η νέα προοπτική για τη χώρα μας θα έλθει μέσα από την Ελλάδα των Δήμων και των Περιφερειών.

Ο Δήμος μας μπορεί επιτέλους να έχει την δυνατότητα - κι ελπίζουμε έτσι να γίνει- οι αποφάσεις κι ο σχεδιασμός να υλοποιείται σύμφωνα με τη βούληση και τις ανάγκες των κατοίκων του.

Πάντοτε πίστευα πως η ανάπτυξη μπορεί να δώσει νέους καρπούς, στηριζόμενη στην συνένωση δυνάμεων και τις συνεργασίες όλων με μόνο σκοπό το συμφέρον της περιοχής και όλων εμάς που επιλέξαμε να ζούμε την ζωή μας εδώ, σ αυτά τα άγια χώματα.

Εύχομαι σε όλους τους εκλεγμένους, καλές και δίκαιες αποφάσεις στα δύσκολα θέματα που θα αντιμετωπίσουμε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συνολικές προβολές σελίδας